Családháló

Kezdőoldal Színek Boldog karácsonyt fegyverekkel!

Boldog karácsonyt fegyverekkel!

Egy nevadai képviselőnő különös karácsonyi üdvözlőlapot tett ki facebook oldalára. Mára rajta borzong, vagy őt éljenzi az internet. Fegyverekkel köszönti az ünnepet a család!

Írta: Aipmilo,

Amerikában igen liberálisak a fegyvertartási szabályok az Európában megszokottakhoz képest. A számos iskolai lövöldözés után újra és újra fellángol a vita arról, hogy a törvények szigorítása vagy lazítása szolgálja-e jobban a lakosság biztonságát.


A nevadai képviselőnő, Michele Fiore november 30-án tette ki facebook oldalára azt a karácsonyi üdvözletet, melyen a családja látható. Mindenki farmert és piros felsőt visel, három generáció mosolyog vidáman. A hátborzongató az, hogy mindannyian fegyvert hordanak, vagyis a karon ülő picik kivételével mind a heten. A képen precízen megadja azt is, hogy melyik milyen típusú. Még az öt éves unokájának is jutott egy félautomata.

A 45 éves nő meggyőződéses képviselője a fegyvertartás liberalizációjának, úgy hiszi, hogy csak így védhetik meg magukat az emberek. Ha rajta múlt volna, akkor átmegy az a szabályozás, ami lehetővé tette volna a fegyverek rejtett viselését, akár oktatási intézményekben is. Ezt végül a szenátus utasította el.

„Amerikán múlik, hogy megvédjük-e Amerikát! Csak egy átlagos család vagyunk. Szeretettel & szabadsággal: Michele” áll a képhez fűzött szövegben. Mára több mint 6500-an likeolták és hétezernél több megosztást ért el. A hozzászólások zöme támogatásáról biztosítja Michele-t, sőt van aki odaköltözne a nő választókörzetébe. De akad olyan is, aki a krisztusi üzenet kéri rajta számon, jól meg is kapja a magáét a többiektől.

A képviselőnő egyelőre világhírt biztos szerzett magának, de ne legyen igaza! 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Szappant eszik vagy direkt bekakil? Lelki bajok gyerekeknél

Sokat hallani az autizmus, a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, a dadogás vagy a gyermekkori depresszió hátteréről és tüneteiről, de van még jó...

Close