Busójárás, állatias csőrözés, farsangi mulatság – minden program egy helyen

A hétvégén részt vehetsz Valentin-napi programokon, csőrözhetsz az Állatkertben és részt vehetsz a Busójáráson is. Lesznek még farsangi programok és ha ez nem lenne elég SpongyaBob is a felszínre tör.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
busójárás
2015. február 13. Csontos Dóra

A hétvégén részt vehetsz Valentin-napi programokon, csőrözhetsz az Állatkertben és részt vehetsz a Busójáráson is. Lesznek még farsangi programok és ha ez nem lenne elég SpongyaBob is a felszínre tör.


Járj a busók földjén!

A busójárás már csütörtökön kezdetét vette de még a hétvége hátralevő részében is várják az érdeklődőket. Pénteken öttől megnézhetitek, hogy milyen különleges maszkok és kiegészítők készültek egy pályázatra. Később egy fotókiállításon betekintést nyerhettek abba, hogyan farsangoltak régen. A szombati napon kézműves vásárokon nézhettek valami csecsebecsét és részt vehettek egy tavaszhívógató mulatságon is. Farsangvasárnap készíhettek ékszereket, találkozhattok a Kürtös busócsapat tagjaival, délután lesz nemzetiségi néptáncbemutató. Kettőkor kezdetét veszi a busójárás.

A további programok részletes leírást itt találjátok.

Helyszín: Mohács, február 12-17

Valentin-napi csőrözésre hív a Fővárosi Állatkert!

Szerelmes vagy és még az állatokat is szereted? Nincs más dolgod mint csőrözni egyet a pároddal a bejáratnál és féláron juthatsz be a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Ezek után nincs más dolgotok, mint kéz a kézben andalogni a szép környezetben és egy jópofa szelfit készíteni magatokról az állatokkal. 

+ 14 éves korig ingyenes a belépés egész hétvégén, mert Asha kétéves lett. Ünnepeljük együtt a kiselefánt második szülinapját! 

Helyszín: Fővárosi Állat-és Növénykert, február 14-15

SpongyaBob KockaNadrág megérkezett a mozikba is

SpongyaBob teljesen kikészül mikor rájön, eltűnt a herkentyűburgerének titkos receptje. Bikinifenéken azonnal kitör a pánik és nincs mit tenni, helyre kell hozni a hibát. SpongyaBob és barátai, Patrik, Tunyacsáp és Szandi a mókus felmerészkednek a felszínre, ezzel viszont kezdetét veszi egy új világ megismerése. Kaland, veszély és sok nevetés…

Farsangi mulatság a Vajdahunyadvárban

Az egész napos rendezvényen kicsik és nagyok is találnak kedvükre való programot. Lesz gyermekelőadás, farsangi játszóház és totó. A finomságokról sem kell lemondanunk mert a vendégeket ínycsiklandó ételekkel, forralt borral és farsangi fánkkal várják.

Helyszín: Budapest, Vajdahunyadvár,  február 14.

Lego Bionicle hétvége a Kökiben

Vegyél részt a küldetésben és legyen részed különböző programokban a kedvenc hősöddel. Közös fotót készíthetsz TAHU-val, a tűz urával és a kedvenc törzsed jelét is magadra “varrathatod” egy arcfestő segítségével. Ha ez nem lenne elég még apró ajéndékokat is bezsebelhetsz.

Helyszín: KÖKI Terminál, I. emelet

Valentin napi kisállat- és növényvásár a Pecsában

Ebben a két napban választhatsz a párodnak egy gyönyörű virágot, hogy te is meglepd a szerelmesek napján. A gyerkőc pedig el lesz ajáulva a különböző kisállat show-k láttán. Persze, ha megtetszik egy apróság haza is viheted. Ha bizonytalan lennél az állat tartását illetően, nem kell pénikba esned, a helyszínen ingyenes orvosi tanácsadás is lesz. Nem neked. Az állatnak. Vagyis róla. Neked.

Helyszín: Petőfi Csarnok, február 14-15 10-18h