CHIMA-hétvége, vasútcsodák, cifra palota – hétvégi programajánló

Bár az időjárás nem tartogat sok jót, szerencsére a programkínálat bőséges, senkinek nem kell otthon kuksolnia!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. szeptember 12. Gyarmati Orsolya

Bár az időjárás nem tartogat sok jót, szerencsére a programkínálat bőséges, senkinek nem kell otthon kuksolnia!


Magic Day

Korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki együtt játszhat szeptember 13-án. A Magic Day nevű rendezvény szervezői a “társas játszást” és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni. Egy napra óriási játszótérré változik Újpest egyik irodaházának udvara, ahol több százféle régi és új játékkal várják a szervezők az érdeklődőket. A program teljesen ingyenes.

Helyszín: Budapest, Árpád Point Irodaház udvara
Időpont: szeptember 13. szombat, 10:00

Puskin Kuckó

Az őszi és téli hónapokban is szeretettel várnak mindenkit a megújult és minden hétvégén változatos gyermekprogramokat kínáló Puskin Kuckóban. Ahogy a korábbi években, a szervezők most is arra törekedtek, hogy minél több művészeti ágat megismertessenek a kicsikkel. Ismét lesznek bábszínházi előadások, megjelennek a zenéstáncos műfajok, és a mozi varázsa is megérintheti őket.

Helyszín: Budapest, Puskin Mozi
Időpont: szeptember 13. – december 28.

Cifra Palota

A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a programsorozat heti témájához és a Müpa más előadásaihoz.

Helyszín: Budapest, Művészetek Palotája
Időpont: szeptember 14. vasárnap, 10:00

“Ősz szele zümmög” – Gryllus Vilmos koncertje gyermekeknek

Gryllus Vilmos Kossuth-díjas előadó- és alkotóművész, gyermekeknek készült színházi, rádiós és televíziós műsorok megálmodója, megteremtője, szereplője, óvodai, iskolai foglalkozásokon is tanított dalok elismert szerzője. A kiváló énekest, muzsikus koncertjein megzenésített versekkel lép a gyermekközönség elé.

Helyszín: Veszprém, Hangvilla
Időpont: szeptember 14. vasárnap, 16:00

Budapestre költözik a LEGO CHIMA világa

Vidám és mozgalmas versenyekkel és fantasztikus meglepetésekkel várja az érdeklődőket a LEGO CHIMA élményhétvége, Budapesten először az Aréna Plázában közel 200 négyzetméteren. Szeptember második hétvégéjén kicsik és nagyok, kezdők és haladók, fiúk és lányok mérhetik össze Lego-erejüket a bevásárlóközpont első emeletén.

Helyszín: Budapest, Aréna Pláza
Időpont: szeptember 13., 10-21h, szeptember 14., 10-19h

Nagycsaládosok fesztiválja a Vasúttörténeti Parkban

Helyszín: Budapest, Vasúttörténeti park
Időpont: szeptember 14. 10:00
Zenés, táncos és színházi produkciók is szórakoztatják a családokat vasárnap a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szervezésében a budapesti Vasúttörténeti Parkban.