CikCakk: új lap indul kisgyerekeknek – AJÁNLÓ

A Harmat Kiadó szeptemberben indítja útnak a FAMILY lapcsalád második tagját, a CikCakk gyerekmagazint, amellyel a 6–10 éves korosztályt kívánja megszólítani. A 32 oldalas, kéthavonta megjelenő CikCakk – a Family családi és párkapcsolati magazinhoz hasonlóan – keresztény értékeket közvetít olvasói számára.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
cikcakk
2013. szeptember 02. Paulik András

A Harmat Kiadó szeptemberben indítja útnak a FAMILY lapcsalád második tagját, a CikCakk gyerekmagazint, amellyel a 6–10 éves korosztályt kívánja megszólítani. A 32 oldalas, kéthavonta megjelenő CikCakk – a Family családi és párkapcsolati magazinhoz hasonlóankeresztény értékeket közvetít olvasói számára.


Rovatai a természetés társadalomtudományokon túl a művészet, hobbi, valamint a sport témákban közölnek cikkeket a korosztály érdeklődési körének megfelelően. A gyerekek emellett humoros feladatok, pályázatok és rejtvények segítségével is részt vehetnek a lap további „szerkesztésében”.

A Harmat Kiadó a CikCakk magazin első, szeptemberi számátelsősorban a hitoktatókon keresztülingyenesen kívánja eljuttatni az egyházi iskolákban tanuló vagy hitoktatásban résztvevő alsós gyerekek számára.

Az új gyerekmagazinról bővebb információ a folyamatosan bővülő www.cikcakk.hu oldalon található. Az ingyenes szeptemberi szám ezen a linken átlapozható!