Cserhalmi György nagypapa lesz!

Furcsa az élet. Miközben a színész jó barátját, a rendező Jancsó Miklóst gyászolja, a sors egy új élettel ajándékozza meg. Cserhalmi lánya ugyanis úgy tűnik terhes. A kismamát és édesapját Jancsó temetésén láttuk együtt - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
cserhalmi györgy
2014. március 05. bencze.aron

Furcsa az élet. Miközben a színész jó barátját, a rendező Jancsó Miklóst gyászolja, a sors egy új élettel ajándékozza meg. Cserhalmi lánya ugyanis úgy tűnik terhes. A kismamát és édesapját Jancsó temetésén láttuk együtt – olvasható a Best Magazinban.


Mély gyászában sem tudta titkolni örömét Cserhalmi György, aki lányával, Sárával érkezett Jancsó Miklós temetésére. Az öröm oka szembetűnő, Sára fekete nagykabátjával sem tudta takarni a tényt: hamarosan anyai örömök elé néz. Igaz, láthatólag nem is titkolóztak: mosolyogva beszélgettek a barátokkal, ismerősökkel, Sára pedig óvón tette hasára többször is a kezét.

Különleges apa-lánya viszony van köztük

Amikor Cserhalmi Györgyöt egyszer arról kérdezték, mi a legfontosabb számára, tömören így válaszolt. „Van egy dolog, amit úgy hívnak, hogy élet. Az a fontos, nem az, ami benne van, hiszen az annyifelé ágazik. Maga az élet: a gyerek élete, a feleségem élete, az anyám élete” – mondta a színész, aki a felsoroláshoz hamarosan még egyet hozzátehet: az unokájáét. Büszkesége határtalan lehet, hiszen számára mindig is Sára volt a legfontosabb, ők ketten sohasem a hagyományos értelemben vett apa-lánya kapcsolatban éltek, sokkal inkább voltak jó barátok, alkotótársak, partnerek, akik minden gondolatukat megosztják egymással.

A történet folytatását keresse a Best-ben.