Csodálatos fotók egy félkezű kislányról

Holly Spring, egy új-zélandi fotós, aki az aucklandi akadémián tanulta a mesterséget, gyönyörű fotósorozatot készített kislányáról. A kislány, Violet, születése óta Hirschsprung-kórban szenved és hiányzik a bal kézfeje is - éppen emiatt sokan csak sajnálkozón néznek rá.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. augusztus 25. Gyarmati Orsolya

Holly Spring, egy új-zélandi fotós, aki az aucklandi akadémián tanulta a mesterséget, gyönyörű fotósorozatot készített kislányáról. A kislány, Violet, születése óta Hirschsprung-kórban szenved és hiányzik a bal kézfeje is – éppen emiatt sokan csak sajnálkozón néznek rá.


Az anya viszont ahelyett, hogy siránkozásra tanítaná gyermekét, azt mutatja meg neki, hogy nincsenek akadályok előtte, bármit el tud érni ha bízik saját magában. Példaértékű ahogyan Holly bemutatja kislánya fogyatékosságát, és segíti Violetet abban, hogy teljesen természetesen kezelje ezt az állapotot. Holly bizonyított, és nem csak, mint anya, de azoknak a családoknak is inspirálók „történetei”, akik hasonló problémákkal küzdenek.

„A lányom, a múzsám és a szívem inspirált arra, hogy kövessem a szenvedélyemet és megosszam ezeket a különleges képeket és digitális művészetet veletek.” mondja Holly.

Holly Spring fotói elnyerték az NZIPP/Epson Iris Portrait Creative Photographer (Az év kreatív portré fotósa) díjat az idei évben.