CSODÁS VIDEÓ: Add át magad az esőnek

Mikor érezted magad utoljára teljesen felszabadultnak? És boldognak? A videóban szereplők rájöttek, hogy hagyják maguk mögött a hétköznapi stresszt. Minden perce megéri a figyelmet!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. június 26. Csontos Dóra

Mikor érezted magad utoljára teljesen felszabadultnak? És boldognak? A videóban szereplők rájöttek, hogy hagyják maguk mögött a hétköznapi stresszt. Minden perce megéri a figyelmet!


Egy esős napon az emberek igyekeztek menedéket találni, így egy kisebb csoport verődött össze az egyik fedél alatt. Ahogy többen álldogáltak vagy mérgelődtek az eresz alatt, egy kislány úgy érzte, nem szabadna az eső elől elbújva várakozniuk. A kisgyerek ki nézett az esőre, majd így szólt az anyjának:

– Szaladjunk át az esőn.

Mivel azonban az anya nem figyelt a gyerekre, ezért a kicsi hangosabban megismételte az előbb tett kijelentését és könyörögve nézett édesanyjára.

– Micsoda? Nem megyünk ki az esőbe, mert megázunk. És fejezd be, mert mindenki minket néz – mondta a felnőttek kemény hangján.

– De azt mondtad, hogy az eső senkinek nem árt – próbálkozott tovább a kislány.

– Mikor mondtam ezt? – kérdezte a nő meglepve.

– Ma reggel, nem emlékszel? Mikor szóba került apa rákos betegsége azt mondtad, hogy ha azon túl leszünk, akkor bármilyen akadály nem állhat az utunkba többet – mondta a gyerek, szinte fájó őszinteséggel.

A nő ekkor mélyen elgondolkodott. Megértette gyermeke szavait majd kilépett az esőre. A többi ember is percekig állt némán, ezt a beszélgetést már ők sem tudták figyelmen kívüll hagyni. Ahogy az anya arcán a könnycseppek keveredtek az esővel, megértette, nem az eső a legnagyobb gond és kihívás az életben. Megfogta a lánya kezét és kiszaladtak, boldogan, nevetve az esőbe.

Ez az önfeledt boldogság átragadt a többi várakozóra, és ők is követték anyát és lányát, nem törődtek azzal, hogy vizesek lesznek.

“Az eső senkinek nem árt!” Csodás videó következik: