Csodaszép fürdőrucik császármetszésen átesett nőknek

A strand nemcsak a szupermodelleké! Ideje lenne, hogy elfogadjuk magunkat, és bátran merjünk csobbanni egyet. Ha te még nem érzed magadban a kellő elszántságot, és esetleg szülés után maradt rajtad néhány pluszkiló, akkor ebben a fürdőruciban igazán dögösnek érezheted magad. amit nem szívesen mutatnál meg nagyközönség előtt,

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. július 06. Csontos Dóra

A strand nemcsak a szupermodelleké! Ideje lenne, hogy elfogadjuk magunkat, és bátran merjünk csobbanni egyet. Ha te még nem érzed magadban a kellő elszántságot, és esetleg szülés után maradt rajtad néhány pluszkiló, akkor ebben a fürdőruciban igazán dögösnek érezheted magad.


Altrichia Cook császármetszéssel hozta világra gyermekét, de a hasán lévő heg beárnyékolta boldogságát. Nem érezte magát jól a bőrében, így strandra sem mert kimenni. A nő hiába járta a boltokat, nem talált olyan bikinit, ami takarta volna a heget és csinos is lenne benne. 

A fiatal anyuka nem mondott le arról, hogy jól érezze magát fürdőruhában, így egy szabóval megvarratta azokat a formákat, amiket ő álmodott meg. Cook először közösségi oldalán mutatta meg saját tervezésű bikinijét, ami óriási sikert aratott. Ekkor egy új ötlet született meg Altrichia fejében: létrehozta saját márkáját, a  A.Lekay-t, mely igen hamar népszerűvé vált.

A 2013-ban létrehozott fürdőruhamárka azóta több nő önbizalmán segített. A császármetszés helyét és a szülés után hátramaradt pluszkilókat is takarja ez a szuper bikini. A legjobb ebben a fürdőruciban, hogy hangsúlyozza a nőiességet, éppen ezért nem csak azok a nők hordják, akik rejtegetnének valamit.