Családháló

Kezdőoldal Színek Dédnagymamája biztatta Magyarország Szépét

Dédnagymamája biztatta Magyarország Szépét

Több mint egy hónap felkészülés után a 23 éves Kulcsár Edinát választották Magyarország Szépének. A nyertes a jövőben szeretne a köztudatban maradni és az énekes pályával is kacérkodik.

Írta: Paulik András,

Több mint egy hónap felkészülés után a 23 éves Kulcsár Edinát választották Magyarország Szépének a Magyar Televízió, a Duna World, a Frizbi Entertainment és a Magyarország Szépe Kft. koprodukciójában. A nyertes a jövőben szeretne a köztudatban maradni és az énekes pályával is kacérkodik.


A 23 éves Kulcsár Edinát nem csak a zsűri, hanem a közönség is az idei legszebb magyar lánynak választotta.
–  Úgy érzem, mostanra értem meg arra a feladatra, hogy képviselni tudjam Magyarországot a világ bármelyik pontján.  A londoni világversenyen a célom, hogy a top 3-ba kerüljek. A 83 éves dédnagymamám biztatott a legjobban. A párom felnőtt férfi módjára fogja kezeli a helyzetet, nem féltékeny, mert szerinte nézni szabad, de mást nem! – mesélte Kulcsár, aki a hirtelen jött ismertségét jótékony célokra szeretné fordítani, többek között párjával egy X-boxot szeretne eljuttatni a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára, ahol a verseny alatt járt.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Egyedül otthon – Hogyan készítsük fel a gyereket arra, hogy biztonságban otthon hagyhassuk?

Köztudott, hogy a szülői aggodalom végig kíséri életünket, ám eljön az a pont mikor a szülőknek engedni kell, hogy a...

Close