Családháló

Kezdőoldal Színek Durva: bulizni vitte újszülöttjét!

Durva: bulizni vitte újszülöttjét!

A kislányának nemrég életet adó Kardashian most először hagyta el a házat szülése óta, és rögtön egy malibui partira ment. Természetesen vitte magával a babát is, hiszen a a celebéletet nem lehet elég korán kezdeni – írja a Borsonline. A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy Kim Kardashian és Kanye West állítólag már az esküvőjüket tervezgetik, ám most inkább újszülött kisbabájukkal villogtak az ismerőseik előtt egy július 4-i partin. A valóságshow-sztár és rapper kedvese egy medencés partira voltak hivatalosak Kim mosthohaapjához, és természetesen nem hagyták otthon a kis North-t sem, írja a Female First. Bennfenntesek szerint Kim, aki szülése óta most először hagyta el házukat, már nagyon vágyott felnőtt emberek társaságára, viszont nem akarta otthon hagyni kislányát. Arról, hogy a csecsemő mennyire élvezte a built, egyelőre nincsenek hírek. Facebook0Twitter0Hozzászólások hozzászólás

Írta: bencze.aron,

A kislányának nemrég életet adó Kardashian most először hagyta el a házat szülése óta, és rögtön egy malibui partira ment. Természetesen vitte magával a babát is, hiszen a a celebéletet nem lehet elég korán kezdeni – írja a Borsonline.


A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy Kim Kardashian és Kanye West állítólag már az esküvőjüket tervezgetik, ám most inkább újszülött kisbabájukkal villogtak az ismerőseik előtt egy július 4-i partin. A valóságshow-sztár és rapper kedvese egy medencés partira voltak hivatalosak Kim mosthohaapjához, és természetesen nem hagyták otthon a kis North-t sem, írja a Female First.

Bennfenntesek szerint Kim, aki szülése óta most először hagyta el házukat, már nagyon vágyott felnőtt emberek társaságára, viszont nem akarta otthon hagyni kislányát. Arról, hogy a csecsemő mennyire élvezte a built, egyelőre nincsenek hírek.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Így készítsen szúnyogriasztót, ha a szabadban bulizna!

Semmi mást nem kell tennie, mint extra szűz olívaolajba illóolajat keverni.

Close