Egész éjjel a kocsiban hagyta a gyerekét

Mezítláb sírdogált az utcán egy 7 éves brit kisfiú, miután az apja egy aznap megismert nő házában enyelgett egész éjszaka, és teljesen megfeledkezett a gyerekről - olvasható a Blikkben.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. november 07. bencze.aron

Mezítláb sírdogált az utcán egy 7 éves brit kisfiú, miután az apja egy aznap megismert nő házában enyelgett egész éjszaka, és teljesen megfeledkezett a gyerekről – olvasható a Blikkben.


A cikk szerint az egész úgy kezdődött, hogy a Moreton városában élő, 31 éves férfi elindult hazulról megtankolni a kocsiját. A kisfiát is magával vitte, de a benzinkút helyett végül csajozni ment. Megállt egy éjszakai mulatozásból hazafelé tartó nő mellett – aki már jó ideje hiába próbált taxit fogni magának – és felajánlotta, hogy hazaviszi. Mire a nő házához értek, annyira összemelegedtek, hogy a férfi követte a nőt a lakásába, a 7 éves gyereket pedig a kocsiban hagyta.

A kisfiú egész éjszakára egyedül maradt; volt hogy kiszállt a kocsiból, és a környéken kóborolt, majd a kocsiban várakozott, egészen hajnalig. A gyereket végül egy szomszéd találta meg, amint sírva hívta az apját, hiába.

– Nagyon meg volt ijedve; a szeme vöröslött a sírástól, de közel s távol nem volt senki vele – mondta a szomszéd nő. Nem sokkal később egy másik ott lakó is megjelent, majd bevitte magához a gyereket, és kihívta a rendőrséget.

Amikor az apa megjelent – írja a Blikk -, azt hazudta, hogy a fia az egyik házból sétált ki. Azt persze nem tudta megmondani, melyik házból, ezért végül azt mondta, a gyerek lopni indult a környéken.Látva a rendőrökön, hogy egyik meséjét sem hiszik el, bevallotta hogy felment a nő lakására, miközben a gyereket a kocsiban hagyta, de még ekkor sem tudta abbahagyni a füllentést. Azt állította, hogy a ő és a nő végig tévét néztek, és hogy rendszeresen kiment a kocsihoz, hogy megnézze a gyereket. Az érintett hölgy állítólag nem tudta, hogy a kocsiban egy gyerek is van – írja a Daily Mail. A férfit végül 12 hét felfüggesztett börtönbüntetésre és 180 óra közmunkára ítélték.