Egyéves korára már bejárta a fél világot

Az ír kislány 10 hetes korában kezdett el utazni a szüleivel. Anyukája szerint jól viselkedik, és társasági lény.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egyéves
2016. február 10. Csontos Dóra

Az ír kislány 10 hetes korában kezdett el utazni a szüleivel. Anyukája szerint jól viselkedik, és társasági lény.


Karen Edwards és férje, Shaun Bayes tapasztalt hátizsákos utazók. Amikor lányuk, Esme megszületett, nem adták fel szenvedélyüket, épp ellenkezőleg. Kiadták londoni házukat, eladták autójukat, az egyébként nővérként dolgozó Karen szülési szabadságot vett ki, és elindultak gyermekükkel egy világ körüli útra – írja a Telegraph.

Esme mindössze tízhetes volt, amikor egy hátizsákkal elutaztak Új-Zélandra, ahol néhány hónapot töltöttek, mielőtt továbbmentek Ausztráliába és Ázsiába. A kislány egyéves korára már több országban járt, mint a legtöbb ember: voltak Szingapúrban, Ausztráliában, Malajziában, Indonéziában, Új-Zélandon, Vietnamban, Tajvanon, Hongkongban és Írországban.

Őrültnek tartották őket

„Mindenki azt mondta, hogy teljesen őrültek vagyunk, amikor elmondtuk, elvisszük Esmét a születése után” – mesélte Karen a Mail Online-nak. Sokszor nehéz volt számukra az utazás, gyakran kis szobába zsúfolódtak össze, és végig szoptatni kellett a kislányt. De Esme szemmel láthatóan szerette az utazást, türelmes volt, és jól viselkedett.

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább és nézegess képeket a hátizsákos családról.