Egyszerű emberek, akik sztárokkal házasodtak össze

A sztárvilággal foglalkozó sajtóban leginkább azokról az egymásra találásokról és házasságokról hallunk, melyekben mind a két fél híres. Persze, miért is lenne ez másképp? Sokkal könnyebb bármiféle szaftosat pletykálni róluk, vagy épp eladni egy egyszerű lesifotót a párról együtt és külön-külön is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. november 09. Paulik András

A sztárvilággal foglalkozó sajtóban leginkább azokról az egymásra találásokról és házasságokról hallunk, melyekben mind a két fél híres. Persze, miért is lenne ez másképp? Sokkal könnyebb bármiféle szaftosat pletykálni róluk, vagy épp eladni egy egyszerű lesifotót a párról együtt és külön-külön is. A szerelem viszont előbb-utóbb mindenkit elér, így a következő összeállításban szereplő sztárokat is. Azzal pedig nem foglalkoztak, hogy kit vesznek el vagy mennek hozzá, a lényeg, hogy a kémia és az egyebek megvannak!


Matt Damon és Luciana Barroso

A „Túl közeli rokon” című film forgatásakor 2003-ban ismerte meg Matt Damon akkor még jövőbeli feleségét. Mindez Miamiban történt, ahol Luciana bártenderként dolgozott, két évvel később 2005-ben pedig össze is házasodtak, azóta pedig négy gyermekük született.

Reese Witherspoon és Jim Toth

A színésznő elmondása szerint érdekes körülmények között ismerték meg egymást. A magyar gyökerekkel rendelkező Jim Toth ittas barátja makacsul erőlködött Reese Witherspoonnál, mindezt az ügynökként dolgozó Jim nem bírta nézni és a színésznőt megmentve közbelépett. 2011-ben házasodtak, azóta pedig egy gyermekük született.

Tobey Maguire és Jennifer Meyer

Az NBC Universal alelnökének lánya Jennifer Meyer 2003-ban ismerte meg a színész Toby Maguire-t, aki éppen a „Vágta” című filmet forgatta. Három évvel később még csak jegyesek voltak, ám egy évvel később, 2007-ben már össze is házasodtak. Két gyermekkel pedig már gazdagodott is a család.