El sem hiszed, milyen társkeresők léteznek!

Gondoltátok volna, hogy van társkereső fórum a gluténmentes ételeket fogyasztóknak, vagy akár a különböző allergiával küzdőknek? Fura, de végülis, ha belegondoltok, néha egészen logikus ez a fajta szelektálódás...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. április 17. Paulik András

Gondoltátok volna, hogy van társkereső fórum a gluténmentes ételeket fogyasztóknak, vagy akár a különböző allergiával küzdőknek? Fura, de végülis, ha belegondoltok, néha egészen logikus ez a fajta szelektálódás…


Amerikában nagyobb számban élnek amisok, akik a modern világtól távolabbi életformát folytatnak, így nem furcsa, ha olyan párt szeretnének, akiknek ugyanez a feltétel nem áll messze a felfogásuktól:


Szeretsz bohóckodni? És nem csak úgy önmagáért, hanem mert bohóc vagy? Akkor ezt az oldalt neked találták ki:


Ha ételallergiás vagy és úgy keresel társat, hogy ne legyen ez a probléma az, ami elválaszt titeket, hanem ami összeköt, akkor keress itt:


Az óceánok szerelmeseinek találták ki az alábbi társkeresőt. Éljenek a kapitányok – legyenek nők vagy férfiak!


Sci-fi őrülteknek, akik nem szertnék, hogy hobbijuk (furcsa rajongásuk, ami már életformájukkál vált) akadály legyen leendő párjával kapcsolatban:


A gluténmentes táplálkozás elég komolyan befolyásolja azok mindennapjait, akiket érint. Nem butaság eleve ez alapján (is) keresni leendőbelinket: