Eljegyezte barátnőjét a Jóban Rosszban Gábora

Boldog első komoly kapcsolatában Gesztesi Máté, a Jóban Rosszban Gábora, aki a minap gyűrűt is húzott párja, Magdi ujjára, azaz tíz hónap után eljegyezte barátnőjét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. augusztus 02. bencze.aron

Boldog első komoly kapcsolatában Gesztesi Máté, a Jóban Rosszban Gábora, aki a minap gyűrűt is húzott párja, Magdi ujjára, azaz tíz hónap után eljegyezte barátnőjét – írja a Best Magazin.


Van valami súlyos oka annak, hogy tíz hónap után eljegyezték egymást, vagy egyszerűen „csak” szerelmesek? Tíz hónapja szerelmesek, hét hónapja élnek együtt, pár napja pedig Máté megkérte Magdi kezét. Erre senki sem számított, még akkor sem, ha nemrégiben a Bestnek azt nyilatkozták, hogy hosszú távra terveznek. De ahogyan Máté fogalmazott, ha két ember egymásnak jó társa tud lenni, akkor minek várni?

„Soha nem ünnepeltünk hónapfordulót, de ahogyan közeledett a bűvös tízes, úgy gondoltam, emlékezetessé teszem valami olyannal, ami előre mutat és megerősíti a kapcsolatunkat – meséli széles mosollyal a Jóban Rosszban fiatal sztárja. – Kellett hozzá némi színészkedés, elhitettem Magdival, hogy kedvetlen vagyok, nincs hangulatom vele menni, így volt időm megvenni a gyűrűt.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.