Első szülinapját ünnepelte a 19 éves

A michigani tinédzser 19 éves korában élhette át először, milyen az, ha az embernek megünneplik a születésnapját. Az elmúlt 18 évben ugyanis fogalma sem volt arról, hogy mikor is született - írja a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 27. bencze.aron

A michigani tinédzser 19 éves korában élhette át először, milyen az, ha az embernek megünneplik a születésnapját. Az elmúlt 18 évben ugyanis fogalma sem volt arról, hogy mikor is született – olvasható a Borsonline-on.


Nagyon izgalmas volt szülinaposnak lenni, bár fogalmam sem volt, mire számítsak – örömködött Noah Boyce, miután életében először meghúzták a fülét. A fiú nagyon élvezte, hogy a születésnapjára ajándékokat és jókívánságokat kapott, mert ilyenben még soha nem volt része, írja a news.yahoo.com.

Az amerikai fiú egy különös családba született: apja nem ismer el semmilyen hivatalos szervet, így az államot sem, ezért a gyereknek nem volt születési anyakönyvi kivonata, személyije vagy más hivatalos papírja – az állam szempontjából gyakorlatilag nem is létezett.

A család egy eldugott földdarabon élt Michiganben, és a fiú soha nem járt orvosnál, sőt az iskolát kihagyta. Minderre akkor derült fény, miután apját vizsgálni kezdték a hatóságok, mert nem fizetett adót a földje után.

A családot kilakoltatták, Noah-nak pedig segítettek megszerezni a papírjait, miután egy bába segítségével kiderítették, mikor született. Most próbálja behozni a lemaradását a tanulásban, hogy valahol munkát kaphasson.