Esküvőjén nyírták kopaszra a menyasszonyt

Egy brit asszony alig egy órával a boldogító igen kimondása után megengedte hitvesének, hogy leborotválja a haját. Az ifjú párt nemes cél vezérelte - írja a Bors.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. október 15. bencze.aron

Egy brit asszony alig egy órával a boldogító igen kimondása után megengedte hitvesének, hogy leborotválja a haját. Az ifjú párt nemes cél vezérelte – írja a Bors.


A bulvárlap cikke szerint a 31 éves Roxy Greaves és férje, Mick azért döntött a meglepő művelet mellett, hogy felhívják a figyelmet a daganatos megbetegedésekre, és egyúttal a pusztító kór ellenszerét kutató alapítványnak is gyűjtöttek. Indítékuk pedig az volt, hogy korábban mindketten rákbetegségben vesztették el nagyszüleiket.

– Ezzel az apró gesztussal is a szeretteinkre emlékeztünk – tette hozzá a kopasz, ám boldog ara, aki régi tervét váltotta valóra.

– Tizenhat éves korom óta készültem erre, azt azonban nem hittem volna, hogy éppen a nagy napon történik majd meg. Mick úgy szeret engem, ahogy vagyok, de azt mondta, csak akkor vágathatom le a hajam, ha már a felesége leszek. Az esküvő után nem volt mire várni – mesélte a Daily Mailnek Greaves.

Az ifjú párról itt láthattok fotókat.