Esküvőtök lesz? Próbáljátok ki a menyegző-karaokét!

Megkönnyebbülten sóhajthatnak fel az esküvőre meghívott vendégek - nem kell többé órákig nézegetniük az esküvői fotókat és a nagy napról készült négyórás videót. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. február 17. Gyarmati Orsolya

Megkönnyebbülten sóhajthatnak fel az esküvőre meghívott vendégek – nem kell többé órákig nézegetniük az esküvői fotókat és a nagy napról készült négyórás videót. 


A mennyegző-karaoke lényege, hogy a menyasszony, a vőlegény és szeretteik együtt készíthetnek egy karaoke-videót, amin az esküvői előkészületek közben tátognak, kedvenc számukra. Az egész napos készülődésből, az esküvőből és a lagziból végül profi filmet készítenek.

“Az esküvők nagy változáson mentek keresztül az utóbbi években”, mondja Billy May, esküvői karaoke-készítő. “Az emberek folyamatosan az újat, a különlegeset keresik, valamit, amitől igazán egyedi lesz az esküvőjük, legyen szó akár a virágokról, a tortáról, a díszítésről, vagy a videóról.”

Billy és Katie May három éve indította el Marryokes nevű cégét, miután két barátjuknak ajándékba készítettek egy esküvői videót. Amikor feltöltötték a YouTube-ra, pár nap alatt 50 ezren nézték meg a felvételt, s a May házaspár akkor döbbent rá, hogy valami nagyon jóba nyúltak bele. Néhány hónappal később újabb videókat készítettek, amelyekre már kétmillióan voltak kíváncsiak.

A May házaspár innentől kezdve ennek szentelte az életét: ott voltak a megrendelők esküvőjének minden percén: a sminkelésen, a dekoráláson, és a lagzin, bármeddig is tartott. Az eredmény pedig: egy esküvői karaoke-videó megvágva, egy negyven perces hagyományos esküvői videó és egy háromperces “legjobb pillanatok”-film, amit persze fel lehet tenni a Facebookra.

Ami pedig a dalokat illeti, már nem a romantikus, hagyományos, lassú számok a kedvencek, hanem a pörgősek, mint például a Black Eyed Peas I Gotta Feeling című száma, vagy a  Queen Don’t Stop Me Now-ja.