Extrahatásos videó: hererák-ellenőrzés közúton?

Meglepő, éppen ezért rendkívül hatásos reklámokat tett közzé egy hererák ellen harcoló kanadai szervezet. A Testicular Cancer Canada első filmjében egy rendőr állít meg egy autóját vezető férfit. Felhívja a figyelmét, hogy leszakadt a rendszámtáblája, majd közli, hogy ellenőrizni szeretné a forgalmiját... ÉS a herezacskóját. Senki ne botránkozzon meg: a reklámban mindez a világ legtermészetesebb dolgának van feltüntetve, enyhe zavarral, máshová nézéssel, de nyugodtan és rutinszerűen. A másik videóban gyakorlatilag ugyanez zajlik, csak itt egy autószerelű műhelyben vagyunk, ahol a gépjármű ellenőrzése után “természetesen” a herékre is sor kerül.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. április 22. Gyarmati Orsolya

Meglepő, éppen ezért rendkívül hatásos reklámokat tett közzé egy hererák ellen harcoló kanadai szervezet. A Testicular Cancer Canada első filmjében egy rendőr állít meg egy autóját vezető férfit. Felhívja a figyelmét, hogy leszakadt a rendszámtáblája, majd közli, hogy ellenőrizni szeretné a forgalmiját… ÉS a herezacskóját. Senki ne botránkozzon meg: a reklámban mindez a világ legtermészetesebb dolgának van feltüntetve, enyhe zavarral, máshová nézéssel, de nyugodtan és rutinszerűen. A másik videóban gyakorlatilag ugyanez zajlik, csak itt egy autószerelű műhelyben vagyunk, ahol a gépjármű ellenőrzése után “természetesen” a herékre is sor kerül.


A filmek után a következő mondatok olvashatók. “Senki nem fogja őket helyetted ellenőrizni. Tanuld meg a lépéseket. Ismerd meg a jeleket.” Szerintünk nagyon ütős. Szerintetek?