Ez ám a lánykérés: a Holdra írta fel a kérdését

Különleges módon tette fel a nagy kérdést szerelmének egy amatőr csillagász: éjjeli holdnézőbe mentek, amikor a lány szembesült párja szándékával - de hiába volt a Holdra írva a kérdés, csak ő láthatta azt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
csillagász
2013. szeptember 03. bencze.aron

Különleges módon tette fel a nagy kérdést szerelmének egy amatőr csillagász: éjjeli holdnézőbe mentek, amikor a lány szembesült párja szándékával – de hiába volt a Holdra írva a kérdés, csak ő láthatta azt.


David Osario megfogadta, nemcsak a csillagokat, de akár a Holdat is odaadná kedvesének, így amikor a lánykérésre került a sor, igazán romantikus módon teljesítette ígéretét: a Holdra írta fel a nagy kérdést. Természetesen a 27 éves kanadai fiatalember nem firkálta össze az égitestet és nem kell attól tartani, hogy mostantól minden hajadon lány hanyatt-homlok omlik kedvese karjaiba, miközben elaléltan suttogja az igent, a “Hozzám jössz feleségül?” kérdést csak a 26 éves Saydi Rodriguez láthatta a Holdon.

Az építészmérnökként dolgozó fiatalember ugyanis az otthoni távcsüve lencséje elé erősített egy átlátszó fóliát, erre nyomtatta ki a kérdést és amikor szerelme belenézett, hogy együtt gyönyörködjenek a teliholdban, akkor fedezte fel a mondatot, amire már jó ideje várt. “Már beszélgettünk a házasságról és tudtam, hogy valamikor még ebben az évben meg akarom kérni a kezét, de azt akartam, hogy romantikus legyen” – magyarázta a férfi.

Saydi természetesen igent mondott, és bevallása szerint már alig várja, hogy elkezdődjön a közös életük – számolt be a Metro című brit lap.