Családháló

Kezdőoldal Színek Ez az igazi önzetlenség: a gyerekek maguk helyett a szüleiket ajándékozták meg

Ez az igazi önzetlenség: a gyerekek maguk helyett a szüleiket ajándékozták meg

Az alábbi könnyfakasztó videóban alacsonyjövedelmű gyermekeket kérdeztek arról, hogy mit szeretnének kapni karácsonyra és mit a szüleik. Miután mindkét ajándékot megkapták, választaniuk kellett, hogy kiét viszik haza, mert csupán egy vihető el az ajándékok közül.

Családháló,

Ezek a szerény körülmények között élő családok sokszor nem engedhetik meg maguknak, hogy ajándékot vegyenek egymásnak karácsonykor. Egy férfi a Boys and Girls Club of Metro Atlantától megkérdezte a gyermekeket, hogy mit szeretnének karácsonyra. Ezek után megkérdezte, hogy szerintük a szüleik mire vágynak a leginkább. Kis idő elteltével a gyermekek elé letették mindkét ajándékot, aminek nagyon örültek, viszont itt jött egy kis bökkenő. Azt mondták a kicsiknek, hogy csak egy ajándékot vihetnek haza, döntsék el, hogy saját magukat vagy a szüleiket ajándékozzák meg.

A válasz egyértelmű volt a kicsik számára, és ahogy mondani szokás: a jó elnyeri jutalmát. A gyerekek önzetlenségükért cserébe mindkét ajándékot hazavihették.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Kibírni a szabadságot!

Sokan ismerjük azt a képet, amelyen a szomorú iskolába induló gyerekek mellett levegőbe ugrik az anya a boldogságtól. Bizony a...

Close