Ez történik, ha az apukák vigyáznak a gyerekre – Fotók

Amikor az anyukák az apukákra bízzák a gyereket, akkor egy kicsit megváltoznak a szokások... Ha nem tudod, mire gondolok, olvass bele és nevess egy jót, főleg, ha te is kerültél már hasonló szituációba.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
apukák
2016. július 12. Vajda Boglárka

Amikor az anyukák az apukákra bízzák a gyereket, akkor egy kicsit megváltoznak a szokások… Ha nem tudod, mire gondolok, olvass bele és nevess egy jót, főleg, ha te is kerültél már hasonló szituációba.


“Jó lesz az úgy…”
 
Az apák problémamegoldók. Hogy milyen fajta, az már más kérdés, de azt senki sem mondta, hogy valamit csak egyféleképpen lehet megoldani. Bár a hölgyeknek más elképzelésük van a porontyuk szórakoztatásáról és a gondozásáról, mint a pár hím felének. Sok esetben könnyedén elintézik a dolgokat a maguk módján, mondván “Jó lesz ez így…” És igazából valóban. 🙂
 
Apukám, amikor a nővéreimre vigyázott és túl forróra melegítette a levest, miután tányérba szedte nem bíbelődött a fújogatással vagy a kavargatással, hozzáöntött egy pohár hideg vizet. Persze az, hogy inkább várt volna, mert hogy így elmegy a leves íze, az nem izgatta. Na, de a nővéreimet sem. Megoldotta. Gyorsan, hatékonyan. Ráadásul még rengeteg ilyen sztorit tudok elővenni a családi archívumból. 🙂
 
Gondolom te is tele vagy hasonló szituációkkal. Szóval az apukáknak megvannak a maguk hatékony problémamegoldó, vagy néha inkább szórakoztató megoldásaik. Nézzétek ezeket a fotókat, amelyek kivétel nélkül bizonyítják az állításomat!