Ezért jó ha van egy tesód – videó

Ha az embernek testvére van, az nagyon jó dolog, persze mindennek meg van az árnyoldala is. Ha azonos neműek a tesók, akkor le lehet nyúlni egymás cuccait és bármit megbeszélhetünk vagy kérdezhetünk egymástól, amit esetleg a szüleinktől nem szívesen tennénk. Mi a rossz abban ha testvéred van? Van kivel összeveszned, a szüleiden kívül persze. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
nagycsalád
2015. december 21. Családháló

Az EMMI december elsejével indította tájékoztató kampányát, Testvérben az erő címmel. A videó sokakból negatív indulatokat váltott ki, pedig a kisfilm csak arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy megszülethessen azok a gyermekek is, akiket a szüleik esetleg anyagi gondok miatt nem mernek vállalni.

Itt nem arról van szó, hogy elítélendő, ha valaki egyke, vagy nem szeretne több gyermeket vállalni, hiszen ez mindenkinek a magánügye. Az állam nem akarja senkire “ráerőszakolni”, hogy szüljön. A kormány célja az, hogy felhívja a figyelmet olyan támogatási lehetőségekre a 2016-os évtől kezdve, ami segíthet a vacilláló szülők döntésének meghozatalában. A jövő évtől például folyamatosan emelik a kétgyermekes családok adókedvezményét, és Lázár János is bejelentette nemrég, hogy 10+10 milliós támogatást is kaphatnak a családok.

De most nézzük meg azt a videót, ami eléggé megosztotta a közönséget: