Felismered a híres ikerpárokat?

Kedvenc sztárjaink többsége féltőn óvja magánéletét a kíváncsikodók elől. Te tudtad, hogy nekik van ikertesója?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. április 25. Csontos Dóra

Kedvenc sztárjaink többsége féltőn óvja magánéletét a kíváncsikodók elől. Te tudtad, hogy nekik van ikertesója?


1. Kiefer and Rachel Sutherland

Rachel Sutherland hét perccel fiatalabb a bátyjánál és ő is a filmiparban tevékenykedik. Míg Keifer a kamera előtt, addig testvére inkább a kamera mögött tevékenykedik szívesen. Rachel már televíziós produkciós vezető, míg Kiefer aktív színész és több sorozatban is játszik.

2. Leslie és Linda Hamilton

Linda az 1984-ben bemutatott Terminator filmmel vált híressé, amiben Sarah Connort alakította. Leslie is belekóstolt a filmiparba, mikor ikertesójának volt a dublőrje a Terminátor második részében.

3. Scarlet and Hunter Johansson

Scarlet és Hunter mindössze három perc különbséggel jött világra, ám az életük mégis teljesen különbözik egymástól. Scarlet kiskorától kezdve színészkedik, míg Hunter inkább a poltikai életben tevékenykedik. A tesó 2008-ban Obama denveri kampányának egyik szervezője volt.

4. Giovanni és Marissa Ribisi

Giovanni leghíresebb filmszerepe a Tolvajtempó volt, melyben Nicolas Cage öccsét alakította, de bajtársa volt Johnny Deppnek is a Közellenségekben. A srácból idővel rendező vált, míg Marissából divattervező. Mindketten a szcientológia hívői.

5. Ashton és Michael Kutcher

Kevesen tudják, hogy Ashton Kutchernek van egy ikertestvére, Michael. Sajnos agyi eredetű izomgyengeséggel született, ami miatt 13 éves korában szívátültetése volt. Mituán a testvérek felnőttek Ashton Hollywoodba költözött és híres színész lett. Filmes munkái mellett több sorozatban is játszik, például a Két pasi és egy kicsiben. Michael Iowában maradt és magánnyugdíjpénztár-csomagokat árul.

6. Gisele és Patricia Bündchen

Gisele brazil szupermodell, szerepelt a Taxiban és 2006-ban Az ördög Pradát viselben is. Ikertestvére, Patricia nem szállt versenybe testvére szépségével inkább a háttérből irányít. Ő Gisele menedzsere és úgy látszik nagyon jól tudnak közösen dolgozni. 

7. Vin és Paul Diesel

Vin Diesel egyértelműen a Halálos iramban filmek sztárja, de emellett számos alkotás miatt emlékezhetünk még rá. A színész nagyon óvja magánéletét, ezért ikertesójáról, Paulról sem tudunk sokat. Egy biztos: rájuk nem mondhatnánk azt, hogy “le sem tagadhatjátok egymást!”

Még több ikerpárért KATT.