Felnőttek a McCaughey hetesikrek

1997. november 19-én Bobbi és Kenny McCaughey-nek hét kisbabája született. Ők lettek a világ első hetesikrei, akik közül mindenki életben maradt. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. január 09. Gyarmati Orsolya

1997. november 19-én Bobbi és Kenny McCaughey-nek hét kisbabája született. Ők lettek a világ első hetesikrei, akik közül mindenki életben maradt. 


Kelsey, Alexis, Brandon, Natalie, Kenny Jr., Joel és Nathan immár 17 évesek. Nővérükkel, Mikaylával továbbra is mindannyian szüleikkel  élnek együtt.

Az ikrek születését követő első kaotikus év minden napját 200 százalékosan kellett megszervezni. Egyetlen napon 30 üveg tápszer és 35-40 pelenka fogyott el. Szerencsre a házaspárnak volt pár barátja, akik napi szinten besegítettek 4-5 óráként váltva egymást.

A hetesikrek és szüleik minden este együtt főznek, annak ellenére, hogy a gyerekek immár nagyon önállóak, sokan közülük az iskola mellett munkát is vállaltak, hármuk pedig komoly párkapcsolatot is kialakított.

A gyerekek persze mindannyian szeretnének saját autót, de ehhez saját maguknak kell félretenniük.

S hogy hogyan működik egy háztartás, amelyben tíz felnőtt (vagy majdnem felnőtt) él? „Nagyon sok mindenből kettő van válunk: mosogatóból, mikrosütőből, mosógépből és szárítógépből”, meséli Bobbi, az édesanya abban a videóban, amelyet az Ophrah Winfrey show készített a családról.

S noha Bobbi úgy érzi, most, hogy a gyerekek egyre önállóbbak, a házuk pedig tágas és jól felszerelt, egy dolog nem változott: a heti mosás mennyisége. A két mosógép hetente továbbra is 15-17 alkalommal dolgozik.

Az érettségi közeledtével a McCaughey gyerekek lassan felnőttekké válnak. És bár Bobbi nem tudja megjósolni a jövőt, egy dologban biztos: hogy az idő tényleg repül.

Forrás: Huffington Post