Fogadjunk Ön is elfelejtette már egyszer!

Ha Ön a házastársak azon csoportjába tartozik, aki legalább egyszer elfelejtette már a házassági évfordulóját, akkor Önnek szól ez a cikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
tipp
2014. február 10. szabo.daniel

Ha Ön a házastársak azon csoportjába tartozik, aki legalább egyszer elfelejtette már a házassági évfordulóját, akkor Önnek szól ez a cikk.


Aha, és ezt miért kapom?? Úú, elfelejtettem, ne haragudj!

Van ez a reklám,


 

ami vicces, de kissé sarkít. És különben is, most nem a WC papírról van szó (persze van, akit azért is megöl a felesége, mert kifelejti a bevásárláskor), annál sokkal fontosabbról. Ebben pedig igenis nagyon nagy segítségünkre lehet minden olyan kütyü, ami függetlenül elfoglaltsági szintünktől, lelki és testi állapotunktól figyelmeztetni fog minden fontos napra az életünkben.

Úgyhogy első lépésünk legyen az, hogy felidézzük melyik évben, melyik napon házasodtunk, majd ezt vezessük fel a telefonunkba, tabletünkbe, számítógépünkbe, stb. A jelzést állítsuk be duplán, mondjuk két héttel az esemény előttre, illetve aznapra, így biztosra mehetünk.
Persze az időpont-tudás nem jelenti azt, hogy meg is oldottuk a feladatot. Ajándékot, meglepetést is be kell szereznünk. De mit?


GIFSoup

Adunk néhány egyszerű ötletet:

Klasszikus

Aki a hagyományos megoldások híve, keressen egy jó éttermet! Arra érdemes figyelni, hogy lehetőleg meghitt, elvonulásra, csendes beszélgetésre alkalmas legyen.
Kereshetünk például itt.

A szokásos vacsorát több dologgal feldobhatjuk. Összebeszélhetünk mondjuk a személyzettel egy csokor virág, egy apró ajándék átadásáról, de szervezhetünk élő zenét szolgáltató helyre is, ahol a zongorista tudja, melyik számot játssza.

Akinek a vacsora túl régimódi, gondolkozzon élményajándékban.

Ez itt a legismertebb oldal ebben a kategóriában, itt az adrenalinfüggőktól  az okosodni vágyókig  mindenki megtalálja a megfelelő meglepetést.

Lehet közös sétarepülés, egy régen vágyott énekóra, egy ejtőernyőzés, búvárkodás cápák között, csaknem bármi.

Otthoni megoldások

Nagyon romantikus lehet egy sima otthoni vacsora is. Ha vannak, a gyerekeket nyugodtan passzoljuk el, terítsük meg szépen az asztalt, igyunk egy üveg jó bort, és beszélgessünk!

Ékszer

Aki ékszerben gondolkodik, próbálja szélesíteni a látókörét, ne egy az első boltban megvett tucatékszert vásároljon. A neten egyre több és egyre minőségibb design-ékszert találni. Ezek között természetesen nem csak drága nemesfémek vannak, hanem gyönyörű olcsó, nem hagyományos anyagokból készítettek is. Ha nem vagyunk restek, messziről is rendelhetünk, személyes kedvencünk ez az oldal.

És természetesen az elmaradhatatlan virágról se feledkezzünk meg: nem kell gigacsokor, de egy szál mindenképp illik, különösen, mert valljuk meg kevésszer lepjük meg hasonlóval házastársunkat.