Fotók: Becsöngettek! Iskolás lettem!

Szeptember elsejével minden kisiskolásnak becsöngettek, nincs ez másként a sztárcsemetéknél sem. Lássuk, ki hogyan várta az iskolakezdést!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
iskola
2015. szeptember 04. Csontos Dóra

Szeptember elsejével minden kisiskolásnak becsöngettek, nincs ez másként a sztárcsemetéknél sem. Lássuk, ki hogyan várta az iskolakezdést!


D.Tóth Kriszta széptember elsején a 213. szelfijénél tartott a Negyven éve a Földön kihívásában, mikor lánya elindult az első tanítási napjára.

“4.a jövünk!!! Minden iskolásnak, minden szülônek szép és örömteli napot kívánok! No smink, no retus, no filter. 40 éve a Földön, kétszáztizenharmadik nap. ‪#‎negyvenéveaföldön‬ “- írta a kép alá Kriszta.

Forrás: facebook/D.Tóth Kriszta

Németh Kristóf fiából, Lóciból, igazán nagyfiús iskolás vált. A színész elkísérte gyermekét a tanévnyitóra, ahol számos régi jóbaráttal találkoztak. Nemcsak Lóci látta régi sulitársait, de Kristóf is találkozott egykori osztály- és évfolyam társaival.

Forrás: facebook/Németh Kristóf

“Tanévnyitós jó reggelt!” – írta a a fotó mellé Németh Kristóf.

Novák Katalin gyermekei sem úszták meg a szeptemberi iskolakezdést, aminek a gyerkőcök láthatóan nem is örültek annyira. “Első nap…”- szögezte le röviden Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Fotó: facebook/Novák Katalin

“Nem tudtam, hogy mi hiányzott az esti programok közül?! Most, hogy elkezdődött a suli, rájöttem. A matematika… Alakiérték, helyiérték, tényleges érték… Este fél 9-kor így zártuk a napot.” – írta viccesen bejegyzésében Rubint Réka.

Míg Lara és Norbika iskolába ment szeptemberben, addig a kis Zalán az oviban töltötte a napot.

Forrás: facebook/Rubint Réka

Rogán Antal kisfia, Dani, elsős lett. A lurkó mellett valószínűleg csak apja izgult jobban a nagy napon. Az édesapa büszkén feszített kisfia mellette az első tanítási napon.

“Dani elsős lett.” – tette közzé a büszke apuka.

Forrás: facebook/Rogán Antal

Ada kisfiainak segített az íróasztal helyes összerakásában, hogy az iskolakezdés gördülékenyen menjen. A műsorvezető gyermekei, Bence és Bálint már rutinosak a tanévkezdésben, idén kezdik a negyediket. “Családi íróasztal szerelés” – írta a vidám kép alá Ada.

Forrás: Intagram/Pintér Adrienn