FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDETÜNK – Hordozd a babád!

A Családhálón a Nemzetközi Babahordozó hét alkalmából fényképpályázatot hirdetünk!  Akciónkkal a hordozás népszerűsítését kívánjuk szolgálni, mert saját tapasztalatunk van arról, hogy milyen örömteli babának és hordozójának is ez a forma.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló-esemény
2013. október 11. Paulik András

A Családhálón a Nemzetközi Babahordozó hét alkalmából fényképpályázatot hirdetünk!  Akciónkkal a hordozás népszerűsítését kívánjuk szolgálni, mert saját tapasztalatunk van arról, hogy milyen örömteli babának és hordozójának is ez a forma. 


A játék menete:

1, Töltsetek fel egy hordozós képet magatokról, családotokról a Családháló.hu facebook oldalára vagy küldjétek be az angyal [at] csaladhalo [dot] hu e-mail címre.  

2, A képet felrakjuk a játék facebook albumába:

http://tinyurl.com/mxqgurv

3, Utána a képekre gyűjthetitek a tetszésnyilvánításokat (lájkokat). Figyelem, az egyes képeket kell lájkolni, hogy kiderüljenek a nyertesek!

4, A  legtöbb lájkot kapott képek tulajdonosai nyerik meg partnereink által felajánlott ajándékokat:

–          Ikole lánc

–          Müller Rita selyem kendő

–          Horgooka™ karperec a BabaHami raktárkészletéből

–          Gremese gyermek maitai és gyermektáska (hogy a tesó is hordozhasson)

–          Fogzáskönnyítő borostyánlánc  a Jó a babának webáruháztól

–          Hordozókendőtanfolyam Mészáros Anikó és a Hordoznijo.hu felajánlásában

–          Szoptatós párna választható anyagmintával a Babahordozó varrás felajánlásában

–          Maminbaba-Hordozós Latin Fitness 5 alkalmas bérlet választható helyszínen

–          Személyre szabott digitális Mei tai tervezés a Szőrmókműhelytől

–          3 db Alva mosható zsebes pelenka választott színekben a Fittbaba webáruháztól

–          Szétszedhető hordozó takaró a Tündérputtony felajánlásában

–          Hozott kabát hordozó kabáttá átalakítás ja Hordozo.hu felajánlásában

–          Hunbaba mei taiturul mintával 

 

 

A játék időtartama:  2013. október 12. szombat – november 3. vasárnap 24.00-ig.

A képek beküldésével a résztvevők automatikusan elfogadják a játék szabályzatát.

 

A helyes hordozás

A játékban csak olyan képek vehetnek részt, amelyen a babát megfelelően hordozzák! (pl kifelé hordozott képet nem teszünk fel az albumba) 

A helyes hordozás legfontosabb ismérvei, azért, hogy a hordozás babának és hordozójának is örömet jelentsen:

  • Kisbabád lehetőleg függőleges helyzetben, kellőmagasságban legyen a hordozóeszközben, és szorosan simuljon hozzád (bármerre dőlsz vagy fordulsz, a baba teste ne távolodjon el a tiédtől). Ez a testhelyzet biztosítja gyermeked számára a szabad légutakat.
  • A gyermek lábai terpeszben legyenek, a térdei behajlítva. A hordozóeszköz térdhajlattól térdhajlatig érjen, támassza alá a combokat is, ne csak a popsit! Ez a pozíció segíti az egészséges csípőfejlődést.
  • A gyermek mindig feléd nézzen hordozás közben!

Forrás: Ölbebaba

További részletes információk:

http://olbebaba.hu/a-hordozasrol/

http://www.hordozo.hu/a-babahordozasrol/hordozoeszkozokrol-szolva/a-jo-babahordozo-eszkoz-ismervei

Szabályzat

1, A pályázó csak saját maga készítette, vagy saját tulajdonában lévőképet/képeket tölthet fel/küldhet be, a készítőnevének megadásával. 

2., A kimondottan káros, helytelen hordozásos képek (pl. kifelé hordozás) nem vehetnek részt a versenyben, nem töltjük fel az albumba, mert az akció célja a helyes hordozás népszerűsítése. Szakértőink kérése és tapasztalata alapján csak akkor adunk tanácsot és akkor teszünk javaslatot a hordozás javítására, ha ezt a kép beküldői kérik. A szabályzat végén részletes tájékoztatást adunk a babának és hordozójának is biztonságos, örömteli hordozásról.

3. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli.

4., A résztvevőa fotó/fotók feltöltésével/ beküldésével automatikusan elfogadja a Családháló „Hordozd a babád!” fotópályázatának szabályzatát, és hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött képet/képeket a Családháló térítésmentesen felhasználhatja a saját céljaira – a szerzőnevének feltüntetésével.

5, A játék albumában megjelenőképekre tetszésnyilvánítással („lájkolással”) lehet szavazni. A legtöbb tetszésnyilvánítást összegyűjtő pályázók nyerik az ajándékokat. A legtöbb szavazatot kapó választ a nyeremények közül, majd a következő választhat a többi ajándékból, stb. A nyertesek nevét közzétesszük a Családháló.hu oldalán és a facebook csoportunkban.

6. A Családháló a tudomására jutott adatokat kizárólag kapcsolattartásra használja, harmadik félnek nem adja ki, adatvédelmi elveinek megfelelően.

(Fotó: családháló.hu – Ancsin Gábor)