GALÉRIA: Édesanyák, akik gyermekükkel túráznak a vadonban

Anyák, akik erősek, bátrak és történeteiket másokkal is megosztják. Hitvallásuk: nyiss a világ felé és boldog leszel. Ilyen egyszerű lenne?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
born wild
2015. november 08. Csontos Dóra

Anyák, akik erősek, bátrak és történeteiket másokkal is megosztják. Hitvallásuk: nyiss a világ felé és boldog leszel. Ilyen egyszerű lenne?


A Katartikot blog hívta fel a figyelmünket azokra az édesanyákra, akik a vadonban túráznak gyermekükkel. Három szingli anyuka úgy döntött ideje nyitni a világ felé, ezért hátizsákot és gyermeket ragadtak majd nekifogtak a legkülönlegesebb helyek felkutatásának.

Broke Gaynes, Morgan Brechler és Shannon Robertson mindhárman a kalandok és a természet elkötelezettjei. Az anyák szinte mozgalmat indítottak, és élményeiket folyamatosan dokumentálják a Born Wild weboldalukon. Történeteikkel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy egy anyuka se ragadjon be a négy fal közé a szülése után, hanem nyissanak a világ felé. Éppen ezért várják, hogy más vállalkozú kedvű édesanyák is csatlakozzanak a csapathoz. Az anyukák azt is fontosnak tartják elmondani, hogy gyerekeik fejlődésére milyen jó hatással van a természet és a szabadság.

A történetek az USA több különböző részén „játszódik”. A fotók egyértelmű bizonyítékai annak, hogyan küzdik le ezek a bátor nők önmagukat, a kételyeiket és azt, hogy egyedülálló anyává váltak.

Az anyukák kalandjaiból később dokumentumfilm is készülhet. 

(via)