Győrfi Pál: „Engem az apaság tart fiatalon”

Sokan mondják, hogy a baba mindent megváltoztat az ember életében és ez igaz Győrfi Pálra, a mentőszolgálat szóvivőjére is. Szeptemberben immár a negyedik gyermeke születik meg, noha volt idő, amikor hallani sem akart az apaságról - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
apaság
2013. június 07. bencze.aron

Sokan mondják, hogy a baba mindent megváltoztat az ember életében és ez igaz Győrfi Pálra, a mentőszolgálat szóvivőjére is. Szeptemberben immár a negyedik gyermeke születik meg, noha volt idő, amikor hallani sem akart az apaságról – írja a Best Magazin.


Én egykeként születtem – mondja Győrfi Pál –, ami talán adhat némi magyarázatot arra, hogy korábban miért nem akartam sosem nagycsaládot. De persze nem ez volt az egyetlen ok – teszi hozzá mosolyogva. „Mentős koromban legfőbb szerelmem a munkám volt és élveztem a független életet, sokáig nem éreztem a hiányát a családnak. Aztán megszületett az első fiam, Dani, akivel először élhettem át az apaság fantasztikus érzését. A második feleségemet, Adriennt 8 éve ismerem, az utóbbi négy évben pedig majd mindegyikben megajándékozott egy gyermekkel. Ádám négyéves, Aliz másfél, és szeptemberben érkezik a harmadik. Szoktam is tréfásan mondani: én, aki megrögzött agglegénynek indultam, mára gyerekmániás lettem! Sosem felejtem el például azt a pillanatot, amikor Ádi a szülészeten először nyitotta ki a szemét és rám nézett.”