Halott csecsemőket találtak Németországban

Hét csecsemő holttestére bukkantak rá Németország déli részén, egy bajorországi birtokon - közölte a rendőrség, amely a holtan talált babák pontos számáról nem közölt információt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
bűntény
2015. november 13. Paulik András

Hét csecsemő holttestére bukkantak rá Németország déli részén, egy bajorországi birtokon – közölte a rendőrség, amely a holtan talált babák pontos számáról nem közölt információt.


A halott csecsemőket véletlenül fedezték fel csütörtökön késő délután, miután a Wallenfelsben található házhoz kiérkeztek a mentők.

A hatóságok nem számoltak be további részletekről, így azt sem tudni, mikor és miért halhattak meg a csecsemők, illetve hogy ki lakik a házban.

Májusban egy nőt három év és nyolc hónap börtönre ítéltek a nyugat-németországi Siegenben két gyermeke megöléséért, akiknek holttestét fagyasztóládákban  találták meg.

2013 októberében, ugyancsak Bajorországban, két halott csecsemőre bukkantak építési munkálatok közben. A nyomozás során megállapították, hogy a babák még az 1980-as években születtek.  A bíróság az édesanyát egy éve felmentette, az esetleges gyilkosságot ugyanis már nem lehet rábizonyítani, az emberölés bűntette elévült.