Heroint evett a 1,5 éves kisfiú, belehalt

Emma Bradburnnek (34) és Simon Jonesnak (30) alig másfél éve született meg első gyermeke, akit azonban szörnyű kínok között hagytak meghalni - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. július 04. bencze.aron

Emma Bradburnnek (34) és Simon Jonesnak (30) alig másfél éve született meg első gyermeke, akit azonban szörnyű kínok között hagytak meghalni – írja a Blikk.


A drogfüggő pár kisfiukat, a 23 hónapos Danielt egy heroinmámorban töltött éjszaka során felügyelet nélkül hagyta ágyában, amiben azonban ott felejtettek egy csomag heroint is. A kisgyerek talán azt gondolta, édességre bukkant, mikor lenyelte a nagy mennyiségű kábítószert.
A picinek még maradt annyi ereje, hogy bemásszon szülei ágyába, azonban anyja csak hajnali 5-kor, a drogmámorból feleszmélve vette észre, hogy egy hideg test fekszik a lábánál. Ekkor jött rá, hogy kisfia az, aki megfulladt a saját hányásában.

Bradburn ekkor kétségbeesetten hívta a segélyvonalat, de a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a kisfú életét: órák óta halott volt. A kiérkező rendőrök a helyszínelés során a kisfiú ágya mellett több tő marihuánára is bukkantak: szülei ott növesztették őket a kicsi szobájában. Fekhelye mellett több üres sörösdobozt is találtak, valamint drog belövéséhez használt tűket és heroint. Később az is kiderült, hogy az eset előtt néhány héttel szociális munkás látogatta meg a családot, ám ő akkor azt jelentette, a szülők alkalmasak a gyermek nevelésére.

A párt végül elítélték, az apa hat, az anya négy év börtönt kapott.