Hogy ez eddig nem jutott eszembe…?

Nálatok is csak gyűlnek az ovis, sulis rajzok? Egy idő után a tárolásuk nem kis feladat - minden évben minimum plusz egy mappa/gyerek -, mert ugyebár kinek van szíve kidobni ezeket a szívből készült egyedi műalkotásokat? Ne is jusson eszedbe kidobni őket, helyette inkább ezt tedd!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
ajándék
2016. augusztus 29. Csontos Dóra

Nálatok is csak gyűlnek az ovis, sulis rajzok? Egy idő után a tárolásuk nem kis feladat – minden évben minimum plusz egy mappa/gyerek -, mert ugyebár kinek van szíve kidobni ezeket a szívből készült egyedi műalkotásokat? Ne is jusson eszedbe kidobni őket, helyette inkább ezt tedd!


Fotózz, szortírozz, a legjobbakat használd fel!

Megéri évente rászánni pár órát, és az év közben összegyűlt gyerekrajzokból digitális fotót készíteni. A számítógépen egy külön mappában egész biztosan nagyobb biztonságban lesznek a műalkotások, és amikor kell, könnyebben meg is találjuk őket, mint valamelyik doboz fenekén.  Fotózás közben a legjobbakat válogassuk ki, és készítsünk belőle lakás dekorációt – például keretezzük be és kész is a dizájnos falikép – , vagy egyedi ajándékot a nagyinak szülinapra, az óvónéninek ballagásra, apának vagy anyának karácsonyra… Ilyen klassz dolgok sülhetnek ki a legnagyobb krikszkrakszokból is.

1. Ékszer

2. Párnahuzat

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább!