Hordozásünnep, szomszédolás – programajánló a hétvégére

Valószínűleg rossz lesz az idő a hétvégén, ez azonban ne szegje kedvünket, mozduljunk ki!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. május 31. szabo.daniel

Valószínűleg rossz lesz az idő a hétvégén, ez azonban ne szegje kedvünket, mozduljunk ki!


Hordozásünnep 2013
Ha június, akkor Hordozásünnep!
Idén kicsit másképp!
A Rengeteg bababarát kávézó (Budapest IX. ker., Tűzoltó utca 22., a Trafó mellett, a volt Tündérgyár helyén) vár minket 2013. június 2-án 10.00-13.00 között.
Hozzátok magatokkal a hordozótokat és/vagy a babakocsitokat és/vagy a pocakotokat, a hordozós és/vagy más babás kérdéseiteket és esetleg egy kis süteményt, amit a közös “piknik” asztalon helyezhetünk el!

Gourmet Fesztivál 2013
BUDAPEST, Millenáris Park
május 31 – június 2.
Ismét a Millenáris Parkba várja vendégeit a legnívósabb hazai gasztrorendezvény, a Gourmet Fesztivál. A magyar gasztronómia szerelmesei számára kihagyhatatlan esemény még a tavalyinál is több kiváló éttermet vonultat fel, idén már szinte a teljes hazai élmezőny bemutatkozik, a vidéki Magyarország gyöngyszemeitől a budapesti sztárséfekig.

Cégér Gasztro-Zsibongás
BUDAPEST, Erzsébet tér
május 31 – június 2.
Cégér Gasztro-Zsibongás néven fesztivált szervez a Forum Hungaricum a budapesti Erzsébet téren. A rendezvény második napján hirdetik ki a Cégér címketervezési pályázat nyerteseit, a háromnapos gasztrofesztiválon pedig zenei programok mellett a pályázaton résztvevő borászatok, valamint neves hazai éttermek mutatkoznak be.

Szomszédünnep 2013
ORSZÁGSZERTE, Egész nap
Nyissunk egymásra!
A Szomszédünnep célja, hogy a városokban, ugyanazon a szűk területen belül, mégis egymástól elszigetelten élő emberek, akik nap mint nap egymás mellett szállnak be az autóba munkába induláskor, akik minden nap ugyanabban a boltban vásárolnak be munka után – egyszóval a szomszédok, akik látásból már jól ismerik egymást, szót váltsanak egymással.

Családi Nyílt Nap
BUDAPEST, HEROSZ Budapesti Állatotthon
10:00 – 15:00
A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden két- és négylábú érdeklődőt június 1-jén a már hagyományosnak számító tavaszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, valamint azzal a maroknyi lelkes csapattal, akik részt vesznek az állatok gondozásában.

DKP Egészség- és Sportnap
BUDAPEST, Margitszigeti Atlétikai Centrum
09:00 – 19:00
Torna Schobert Norbival, előadások, koncertek, gasztro piac, a sztárvendég: Király Viktor. Színes programokkal, egészségügyi szűrésekkel és állapotfelméréssel várnak minden kedves érdeklődőt a DKP Egészség- és Sportnapra, a cukorbetegeket, a családokat és mindazokat, akiknek fontos az egészsége.