Hová menjünk a hétvégén? – PROGRAMAJÁNLÓ

Sok érdekes programmal várnak titkeket a különbözpő helyszínek a hétvégén, különösen gyermeknap alkalmából

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. május 23. Paulik András

Sok érdekes programmal várnak titkeket a különbözpő helyszínek a hétvégén, különösen gyermeknap alkalmából


A Családháló szervezésében (is) vegyetek részt a vasárnapi 10 órás flash mobon egy közös éneklésre!

Részletek: http://www.agyerekjutalom.hu/


Ingyen a Nemzeti Galériába

Május 25-én vasárnap gyermeknap alkalmából a gyerekek (18 éves korig) ingyenesen látogathatják a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításait, a 8-13 éves korosztályt tárlatvezetés is várja.
A Magyar Nemzeti Galériában 10.30 – tól Nyári színek és fények címmel, a Szépművészeti Múzeumban 14.00 órától Varázslatos lények címmel várja tárlatvezetés a gyerekeket.  A tárlatvezetéseken a résztvevők létszáma műtárgybiztonsági okokból korlátozott (maximum 30 fő) részvétel érkezési sorrendben.

További részletek:  www.mng.hu, www.szepmuveszeti.hu


14. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Április elején a magyarországi országgyűlési választások, május végén pedig az európai parlamenti választások kötik le majd a felnőttek figyelmét, de május 23-án és 24-én (pénteken és szombaton) a gyerekek is élhetnek választási jogukkal.

http://www.sportagvalaszto.hu/


Gyermeknap a Ligetben

Idén május 24-én és 25-én tartják a hagyományos gyermeknapi rendezvényt a Városligetben. Lesz térzene, babarét, nemzetek utcája, koncertek és sok-sok játék. Minden program ingyenes.

http://port.hu/pls/fe/festival.festival_page?i_festival_id=14777&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_cntry_id=44
 


“Ki játszik ilyet?…” Játéknapok az Egri Várban

2014. május 24. szombat

10.00 Alma zenekar koncertje az Ispotály pince feletti területen (Esőhelyszín: Bartakovics Béla Közösségi Ház, Eger, Knézich Károly u. 8.)
10.00-12.00 Vitézi próba családoknak a vár területén. Jelentkezés az információs sátorban.

http://port.hu/ki_jatszik_ilyet…_jateknapok_az_egri_varban/pls/w/event.event_page?i_event_id=2451434&i_event_area_id=25&i_city_id=-1&i_topic_id=25&i_county_id=-1
 


Legyél Te is bogaras!

Gyermeknapon megpróbálunk mindenkinek bogarat ültetni a fülébe. Szeretnénk a kíváncsiságot felkelteni eme ici-pici élőlények iránt. Filmekkel, kreatív kézműves foglalkozásokkal és tesztekkel, bogaras játékokkal várunk mindenkit. A moziban, a vásznon ők nőnek hatalmasra, mi pedig kicsik leszünk a nézőtéren. Így lesünk be titkokkal teli izgalmas, kalandos, vidám világukba. Minden korosztályt várunk, pete, lárva, báb, kifejlett rovar, mindenki jöhet – jól fog szórakozni!

http://port.hu/legyel_te_is_bogaras!_-_gyermeknap/pls/w/event.event_page?i_event_id=2441927&i_event_area_id=25&i_city_id=-1&i_topic_id=25&i_county_id=-1