Családháló

Kezdőoldal Színek Hova menjünk a tavaszi szünetben?

Hova menjünk a tavaszi szünetben?

Hamarosan itt a tavaszi szünet! Az iskolások biztosan, de a kisebbek is többnyire otthon maradnak. Összegyűjtöttünk néhány program-ötletet erre az időre. 

Írta: Gyarmati Orsolya,

Hamarosan itt a tavaszi szünet! Az iskolások biztosan, de a kisebbek is többnyire otthon maradnak. Összegyűjtöttünk néhány program-ötletet erre az időre.


Készüljünk a húsvétra!

A tavaszi szünetben sok helyen rendeznek kézműves foglalkozásokat, nyuszi-váró családi napot. A legfontosabbakat összegyűjöttük itt: programok.

Magazinunkban találsz locsolóverseket, tippeket húsvéti dekoráció és törhetetlen tojások készítéséhez, olvashatsz a húsvéti népszokásokról, tojásfestésről.

Menjünk kirándulni!

Az iskolából, óvodából kiszabadulva jól esik szaladgálni, sétálni a szabadban, a klasszikus helyszínek (Állatkert, Holnemvolt Park, Planetárium, Fővárosi Nagycirkusz, Gyermekvasút, Libegő, Budapest sétajárat, Vasúttörténeti Park, barlangok, botanikus kertek, állatsziget) mellett sok kirándulóhelyet is találunk a városban és környékén.

Menjünk kalandparkba!

Bátor kicsi- és nagyobb kalandoroknak izgalmat és élményt jelentenek a kalandparkok. Ha családi sportolással szeretnétek tölteni egy napot, akár 3-4 éves kortól is találtok a gyerekeknek megfelelő pályákat.

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
És ha downos? – Gondolatok a Down-szindróma Világnapján

2006 óta tartják a Down-szindróma világnapját. A március 21-ei világnap célja az elfogadtatás és a törődés megerősítése a társadalomban, valamint...

Close