Igazi “apaszerelem” van a TV2 műsorvezetőjénél

Lányos apaként igencsak el van kényeztetve, de Váczi Gergő szavaiból is csak az imádat süt, amikor Dóriról és Blankáról beszél - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 27. bencze.aron

Lányos apaként igencsak el van kényeztetve, de Váczi Gergő szavaiból is csak az imádat süt, amikor Dóriról és Blankáról beszél – írja a Best Magazin.


Persze ez így természetes, mint ahogy az is, hogy a családi leosztásban a kicsit szigorúbb mama mellett többnyire az engedékenyebb apuka kerül ki győztesen… Vasárnap sem alhat túl sokáig a TV2 műsorvezetője, legtöbbször ugyanis arra riad, hogy hajnal hatkor két kis tappancs mászik végig rajta. Dóri – Váczi Gergő nagyobbik lánya – ébreszti így az apukáját. „Nem értem, honnan van ennyi energiája, este ugyanis sokáig fent van, nagyon nehezen alszik el. Ebben például hasonlít rám. Abban viszont nem, hogy én reggel még aludnék egy-két órát…” Persze nincs mit tenni, ilyenkor Gergő is felkel és megcsinálja a finom kakaót, és ha szerencséje van, még visszakönyörgi Dórit az ágyba. „Édes teher ez, nem panaszkodom, és egyelőre nem visel meg nagyon a koránkelés sem – mondja a tévés. – Dóri amúgy rettentően apás, és bár már ovis, ha én megyek el előbb otthonról, könyörög, hogy maradjak vele. Ilyenkor sírva szorítja a lábam, legszívesebben egész nap rajtam csimpaszkodna, nem engedne sehová. A szívem szakad meg, de menni kell, és ezt neki is meg kell tanulnia, hiszen már négyéves múlt – igaz, csak pár nappal.”