Így mondanak köszönetet a dévai gyerekek

"Apai büszke örömmel küldöm ezt a filmet minden tétovázó szülőnek, megfáradt pedagógusnak, tanárnak! A munkánkat egyetlen kormány sem tudja megköszönni, az életben bizalommal elinduló gyermekeink csillogó tekintete az egyetlen kincs melyért érdemes gyermeket vállalni, nevelni!" - írja Böjte Csaba a videóhoz, amelyben a Szent Ferenc Alapítvány által felnevelt gyerekek mondanak köszönetet.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
böjte csaba
2016. június 14. Gyarmati Orsolya

“Apai büszke örömmel küldöm ezt a filmet minden tétovázó szülőnek, megfáradt pedagógusnak, tanárnak! A munkánkat egyetlen kormány sem tudja megköszönni, az életben bizalommal elinduló gyermekeink csillogó tekintete az egyetlen kincs melyért érdemes gyermeket vállalni, nevelni!” – írja Böjte Csaba a videóhoz, amelyben a Szent Ferenc Alapítvány által felnevelt gyerekek mondanak köszönetet.


Tudom, hogy nem könnyű saját létünket a gyermekekkel megosztani, az életre igent mondani, egy kamaszt felnevelni, de ha hosszan nézed a nagyranőtt diákjaink vallomását, biztos belátod, hogy érdemes nagylelkűen gyermeket vállalni, nap mint nap türelmesen a botladozó diákokat kísérni, konok kitartással, tudatosan az élet mellett dönteni! 

Nagy nagy alázattal köszönöm a támogatóinknak a jóságát, segítségét, mely lehetővé tette, hogy ezeket a fiukat, lányokat 15-12- 10 éve nevelhetjük! Szeretettel köszönöm kollégáinknak is kik az évek alatt őszülgetve nevelgették végzős diákjainkat!! Isten gondoskodó szeretetébe ajánlom a Szent Ferenc Alapítvány minden kirepülő végzősét!