Így spórolhatsz az esküvőn!

Természetes, hogy a legtöbben emlékezetes, ízléses, látványos és besőséges esküvőt szeretnének. Nos, jó hírünk van: ehhez nem kell feltétlenül óriási költségekbe verniük magukat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. szeptember 14. Gyarmati Orsolya

Természetes, hogy a legtöbben emlékezetes, ízléses, látványos és besőséges esküvőt szeretnének. Nos, jó hírünk van: ehhez nem kell feltétlenül óriási költségekbe verniük magukat.


Íme, néhány egyszerű fogás, amivel kimondottan baráti marad a költségvetés.

1. Esküvő a természet lágy ölén

Egy gyönyörű tisztás az erdőben – lehet-e szebbet elképzelni, mint ahogy a napsugarak besütnek a fák ágain keresztül, és fénnyel árasztják el a tisztást? Próbáljátok meg ilyen helyszínre tervezni a szertartás utáni fogadást! Még néhány kulcsszó: batyus bál, piknikkosár, kockás pléd a füvön.

2. Virágok papírból

Az élő virággal díszítés csodálatos ugyan, de hatalmas költségekkel jár. Egy kis kézügyességgel elképesztően ízléses és szép papírvirágokat varázsolhattok ti is az asztalokra, falakra, stb.

3. Zene tanulóktól

Bármilyen zenekart is kérünk fel, egészen biztosan nem fognak keveset kérni. Nem így a zenészhallgatók, akik mindig örülnek egy kis „haknizásnak”, és az árakat is jóval alacsonyabbra szabják.

4. Mestercukrász helyett konyhatündér

Egy esküvői torta önmagában egy vagyon. Pedig egészen biztosan van olyan konyhatündér az ismerettségi körben, aki akár ajándékba is elkészíti nektek a nagy napra a fő-fő desszertet!

5. Abrosz helyett függöny

Minden háztartásban (de a felmenőkében egész biztosan) hányódnak a szekrények mélyén ezer éve nem használt, de tökéletes állapotban lévő függönyök. Egy kis ügyeskedéssel ezek az anyagok remek asztali futóként szolgálhatnak!

Forrás: Buzzfeed