Ismét apa lesz a Barátok közt fenegyereke?

A Barátok közt sztárjának kisfia testvért szeretne anyutól és aputól. A színész szerint ez nem lehetetlen, holott már két éve nem él együtt feleségével - írja a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
barátok közt
2013. június 13. bencze.aron

A Barátok közt sztárjának kisfia testvért szeretne anyutól és aputól. A színész szerint ez nem lehetetlen, holott már két éve nem él együtt feleségével – írja a Borsonline.


Melyik kisgyerek ne akarná, hogy elvált szülei újra összetartozzanak, sőt, egy kistestvérrel ajándékozzák meg? A közel hatéves Lóci is így érez.

A minap Németh Kristóf és volt felesége, Niki családilag beszélgettek kisfiukkal: vajon egyke szeretne maradni vagy kistestvérre vágyik? A kis Lóci válasza nyomán érdekes fordulatot vett a beszélgetés.

– Lóci teljes természetességgel mondta, hogy szeretne egy öcsit. Erre megkérdeztem tőle, hogy apától vagy anyától? Ő pedig azt felelte őszintén: tőletek. – mondta a bulvárlapnak Kristóf, aki napi kapcsolatot ápol gyermeke anyjával, szeretetben nevelik Lócit.

Felmerül tehát a kérdés: mi lenne, ha? Ha valóra válhatna a kisfiú vágya, és szülei újra összetartoznának, sőt, még egy öcsivel is bővülne a család?

– Az elmúlt öt évben olyan hatalmas fordulatot vett az életem több területen is, hogy semmire nem mondom: soha. Nyitott vagyok még egy gyerekre, már csak Lóci miatt is – jelentette ki a Borsnak Kristóf.

Hogy mennyire közel maradt egymáshoz Kristóf és Niki, arról a volt pár a Játékszínben, Vámos Miklós estjén vallott.

– Nem tudom, túl vagyok-e már Nikin – mondta akkor Kristóf, s többször kedvesen megsimította volt feleségét. Talán az ilyen jelek miatt is érezheti úgy Lóci, hogy van még esély a kistestvérre.