Családháló

Kezdőoldal Színek Kapolcs, Pöttömpark, Kinizsi – programajánló július és augusztus határán

Kapolcs, Pöttömpark, Kinizsi – programajánló július és augusztus határán

A nyár utolsó hónapjába lépve sok-sok érdekes program várja a gyerekeket országszerte.

Írta: Gyarmati Orsolya,
A nyár utolsó hónapjába lépve sok-sok érdekes program várja a gyerekeket országszerte.


Rumli Fesztivál

Budapest, Holnemvolt Park – július 31., péntek, 19:00

Július utolsó éjszakáján felejthetetlenné teszik a Holnemvolt Park látogatást, egy igazán különleges programmal. Az este során fergeteges rumli kerekedik a Holnemvolt Park teljes területén, ahol 19-24 óráig várják a kedves látogatókat. Lesznek óriásbábok, gólyalábasok, bohócok, kígyóbűvölés és kardnyelés. Láthattok megbokrosodott óriásbuborékokat, de akár képes időutazáson is részt vehettek az Ős-Budavárban, a Vurstliban és az Angolparkban.

A zene gyógyító ereje

Balatonfüred, Kisfaludy színpad – július 31. – augusztus 1.

A tavalyi koncert sikerén felbuzdulva ismét megrendezésre kerül Balatonfüreden a Zene Gyógyító Ereje elnevezésű nemzetközi zenei fesztivál, ahol a családok együtt élvezhetik a koncerteket, hiszen minden korosztály megtalálhatja majd azt a stílust, amelyet a magáénak érez.

Kinizsi-napok

Nagyvázsonyi vár – július 31. – augusztus 2.

Három napig tartó vigadalomra hívják a Balaton-felvidék legszebb várába azokat a családokat, akik szeretnének elmerülni a középkori gasztronómia, a zene és a mese világában. Gyerekelőadások, Gryllus Vilmos koncert és a népzenei örökségünk legismertebb őrzője, a Csík zenekar is vendége lesz a mulatságnak. A gyermekeknek klasszikus népi mesékkel, gyerekelőadásokkal kedveskednek folyamatosan.

Pöttömkert

Budapest, Budapest Park – augusztus 2., vasárnap, 09:00

A nyár végéhez közeledve lassan minden gyerkőc kívülről fújja: ha hónap első vasárnapja, akkor Pöttömkert! Augusztus 2-án Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot ismét a legkisebbek vehetik birtokba, ahol az önfeledt móka és kacagás birodalma várja őket. Lufik, arcfestés, bohóc, koncert, bemutatók és egy igazi mentőautó – mindez ingyen.

Tíz nap a völgyben

Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd, július 24. – augusztus 2.

Kaláka-koncerttel és a MOME gyerekeknek szóló animációs rövidfilmjeivel indul az idén 25. születésnapját ünneplő Művészetek Völgye. Hazánk legnagyobb összművészeti fesztiválja, amely pénteken kezdődik, és tíz napon át tart, vagyis két hétvégét is felöle

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Minden, amit a Planned Parenthood-botrányról tudni érdemes

Az elmúlt hetekben látott napvilágot az a videó, amitől most hangos az internet: a rejtett kamerás felvételen a Planned Parenthood...

Close