Kapolcs, Pöttömpark, Kinizsi – programajánló július és augusztus határán

A nyár utolsó hónapjába lépve sok-sok érdekes program várja a gyerekeket országszerte.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. július 30. Gyarmati Orsolya
A nyár utolsó hónapjába lépve sok-sok érdekes program várja a gyerekeket országszerte.


Rumli Fesztivál

Budapest, Holnemvolt Park – július 31., péntek, 19:00

Július utolsó éjszakáján felejthetetlenné teszik a Holnemvolt Park látogatást, egy igazán különleges programmal. Az este során fergeteges rumli kerekedik a Holnemvolt Park teljes területén, ahol 19-24 óráig várják a kedves látogatókat. Lesznek óriásbábok, gólyalábasok, bohócok, kígyóbűvölés és kardnyelés. Láthattok megbokrosodott óriásbuborékokat, de akár képes időutazáson is részt vehettek az Ős-Budavárban, a Vurstliban és az Angolparkban.

A zene gyógyító ereje

Balatonfüred, Kisfaludy színpad – július 31. – augusztus 1.

A tavalyi koncert sikerén felbuzdulva ismét megrendezésre kerül Balatonfüreden a Zene Gyógyító Ereje elnevezésű nemzetközi zenei fesztivál, ahol a családok együtt élvezhetik a koncerteket, hiszen minden korosztály megtalálhatja majd azt a stílust, amelyet a magáénak érez.

Kinizsi-napok

Nagyvázsonyi vár – július 31. – augusztus 2.

Három napig tartó vigadalomra hívják a Balaton-felvidék legszebb várába azokat a családokat, akik szeretnének elmerülni a középkori gasztronómia, a zene és a mese világában. Gyerekelőadások, Gryllus Vilmos koncert és a népzenei örökségünk legismertebb őrzője, a Csík zenekar is vendége lesz a mulatságnak. A gyermekeknek klasszikus népi mesékkel, gyerekelőadásokkal kedveskednek folyamatosan.

Pöttömkert

Budapest, Budapest Park – augusztus 2., vasárnap, 09:00

A nyár végéhez közeledve lassan minden gyerkőc kívülről fújja: ha hónap első vasárnapja, akkor Pöttömkert! Augusztus 2-án Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot ismét a legkisebbek vehetik birtokba, ahol az önfeledt móka és kacagás birodalma várja őket. Lufik, arcfestés, bohóc, koncert, bemutatók és egy igazi mentőautó – mindez ingyen.

Tíz nap a völgyben

Kapolcs, Vigántpetend, Taliándörögd, július 24. – augusztus 2.

Kaláka-koncerttel és a MOME gyerekeknek szóló animációs rövidfilmjeivel indul az idén 25. születésnapját ünneplő Művészetek Völgye. Hazánk legnagyobb összművészeti fesztiválja, amely pénteken kezdődik, és tíz napon át tart, vagyis két hétvégét is felöle