Katalin hercegné újra várandós?

Hamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegné – legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. július 17. Gyarmati Orsolya

Hamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegné – legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul.


A The Sun – a legnagyobb brit bulvárlap – szerdai beszámolója szerint a héten két országos fogadóhálózat, a Coral és a Ladbrokes is kivette kínálatából azt a fogadási lehetőséget, hogy még ebben a hónapban bejelentik Cambridge hercegnőjének terhességét, miután szinte egyik pillanatról a másikra özönleni kezdtek az erre megtett fogadások, állítólag külföldi médiahíresztelések hatására.

A Coral még a hét elején is 10 az 1-hez nyereményeséllyel kínálta azt a fogadást, hogy július folyamán bejelentik Vilmos és Katalin második gyermekének közelgő érkezését, aztán e játéklehetőség hirtelen kikerült a cég kínálatából. A Ladbrokes esélykiírásai hasonló pályát jártak be a legutóbbi napokban. A fogadócégek most már a nevekre kínálnak téteket. A Ladbrokes a Victoria és a James névre írta ki a legkisebb, 6:1-es nyereményesélyt, vagyis a cég e két nevet tartja a legvalószínűbbnek.

A hercegi házaspár elsőszülöttje, György herceg tavaly júliusban jött világra és nagyapja, Károly trónörökös és édesapja, Vilmos herceg – Károly és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia – után a harmadik a brit trónutódlási sorban. Majdani testvére így a negyedik helyre kerülne, az ötödik helyre utasítva a jelenlegi negyediket, Harry herceget, Vilmos öccsét.

A trónöröklési sorban elfoglalt helyét immár nem befolyásolná, hogy fiúnak vagy leánynak születik-e, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére elindított reformfolyamat eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha Vilmos és Katalin második gyermeke leány lesz, akkor is megtartaná helyét a trónöröklési sorban, ha utána születne egy öccse is.