Keanu Reeves őszinte vallomása életről és halálról

Keanu Reeves szívbemarkolóan őszinte vallomást tett közzé nemrég az egyik közösségi oldalon. Olvassátok.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
élet
2015. november 25. Gyarmati Orsolya

Keanu Reeves szívbemarkolóan őszinte vallomást tett közzé nemrég az egyik közösségi oldalon. Olvassátok.


„Sok ember ismer, de csak kevesen tudják életem történetét. Háromévesen végignéztem, ahogy az apám elhagyott bennünket. Négy különböző középiskolába jártam, miközben rengeteget szenvedtem a diszlexiám miatt, a tanulás pedig emiatt sokkal nagyobb nehézséget jelentett számomra, mint a legtöbb gyereknek. 23 évesen a legjobb barátom, River Phoenix túladagolta magát és meghalt. 1998-ban találkoztam Jennifer Syme-mel, akivel első látásra egymásba szerettünk. Egy évvel később Jennifer várandós lett kislányunkkal. Sajnos a nyolcadik hónapban a baba halva született. Halála annyira letaglózott minket, hogy ez végül kapcsolatunknak is végetvetett. 18 hónappal később Jennifer meghalt egy autóbalesetben.

Azóta kerülöm a komoly kapcsolatokat és azt, hogy gyerekem születhessen. A kisebbik húgom leukémiás volt. Ma már gyógyultnak számít, én pedig a Mátrixből kapott pénzem 70 százalékát annak a kórháznak adományoztam, ahol a húgomat kezelték. Én vagyok az egyetlen hollywoodi sztár, aki nem kastélyba vagy villában él. Nincsenek testőreim és nem hordok drága, menő ruhákat. És noha 100 millióim vannak, mégis metrón utazok és imádom.

Mindezek ellenére mégis úgy gondolom, egyetérthetünk abban, hogy még a tragédiák árnyékában is kiteljesedhet egy ember. Nem számít, mi történik veled, képes vagy fölé kerekedni. Mert az életet érdemes élni!”