Kiütést kap a sírástól és a nevetéstől a kisfiú

Mihaita (4) szörnyű kínokat él át, amikor sír vagy nevet, kiütések jönnek ki rajta. Olyan erős fájdalmak gyötrik, hogy az orvosok minden erős érzelemmegnyilvánulástól eltiltották, erős kínjaira pedig már morfiumot kap.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
betegség
2013. szeptember 30. bencze.aron

Mihaita (4) szörnyű kínokat él át, amikor sír vagy nevet, kiütések jönnek ki rajta. Olyan erős fájdalmak gyötrik, hogy az orvosok minden erős érzelemmegnyilvánulástól eltiltották, erős kínjaira pedig már morfiumot kap – olvasható a Blikkben.


A bulvárlap cikke szerint a kisfiú csupán néhány hetes volt, mikor először jelentkeztek a problémák, szülei egyik kórházból a másikba vitték, de az orvosok nem tudtak pontos diagnózist felállítani a megfelelő vizsgálóeszközök hiánya miatt. Londonban ígértek nekik kezelést, ám ehhez rengeteg pénzt kell gyűjteniük. Az édesanyában maga a kisfiú tartja a lelket.

– Amikor megkapta az első adag morfiumot, azt mondta: anya, kérlek, ne sírj többet, értsd meg, hogy nem fogok meghalni. Egy angyalka vagyok a földön – mondta az AFP-nek könnyes szemmel anyuka.