Könyv helyett gyereke lett a könyvesboltban

Könyvesboltban szült egy nő az Egyesült Államokban, mert túl hirtelen tört rá a vajúdás. Mind ő, mind gyermeke jól vannak - adta hírül vasárnap az AP amerikai hírügynökség.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. október 20. szabo.daniel

Könyvesboltban szült egy nő az Egyesült Államokban, mert túl hirtelen tört rá a vajúdás. Mind ő, mind gyermeke jól vannak – adta hírül vasárnap az AP amerikai hírügynökség.


A kismama péntek este fél nyolc körül tért be Los Angeles környékén egy könyvesboltba, ám vásárolni nem hagyott neki időt gyermeke, mert perceken belül a világra jött. A szülés levezetésében tűzoltók segédkeztek, kórházba vinni a nőt már nem volt idő.

Az eseményt élénk érdeklődés övezte: vagy húszan vették körbe a kismamát, és a “közönség” között akadtak, akik videózni és fényképezni akartak. Őket a bolt eladói megkérték, hogy hagyják abba a kamerázást, a tűzoltók pedig ruhákból paravánt emelve fedték el a szülő nőt a kíváncsi tekintetek elől.

“Elég kínos a szülés nyilvánosan, ugyanakkor annyira örömteli pillanat, hogy úgy vélem, mindenki meg akarta osztani” – mondta a könyvesbolt vezetője, Marchelle Hughest, hozzátéve, hogy miután az alkalmazottak feltakarították a padlót, remek hangulatban folytatták a munkát.

A gyors szülés után a tűzoltók kórházba vitték az anyát és gyermekét, akik mindketten jól vannak.

“Nagyon ritka, hogy ne kórházba szüljön egy kismama, de néha a természet írja a forgatókönyvet, nem mi. Nagyszerű estéje volt valamennyiünkek” – mondta Steve Deuel tűzoltókapitány.