Könyvbemutató és beszélgetés Istenről és az örökbefogadásról

Két újdonsággal is jelentkezik a Harmat kiadó az idei Ünnepi Könyvhét alkalmából és mindegyik kapcsán lesz egy könyvbemutató is, ahol lehet beszélgetni és kérdezni is a szerzőtől. Részletek alább!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
beszélgetés
2016. június 09. Csontos Dóra

Két újdonsággal is jelentkezik a Harmat kiadó az idei Ünnepi Könyvhét alkalmából és mindegyik kapcsán lesz egy könyvbemutató is, ahol lehet beszélgetni és kérdezni is a szerzőtől. Részletek alább!


Igazibb az igazinál – Beszélgetés örökbefogadó szülőkkel

Magyarországon évente közel másfél ezer örökbe fogadni szándékozó és körülbelül kétezer örökbe fogadható gyermek kerül nyilvántartásba. Az, hogy évi nyolcszáz örökbefogadás megvalósulhat, azoknak a szülőknek külön is köszönhető, akiknek nem számít a gyermek életkora, származása vagy éppen egészségi állapota. A kötetben tizenhárom család történetét követhetjük végig lépésről lépésre, döntésről döntésre: a várva várt babától az akták valóságáig, az akarástól az elengedésig, a hiány betöltésétől a gyermekmentés szándékáig.

A könyvbemutatón a szerzővel, valamint az interjúalanyokkal dr. Herjeczki Kornél, a Harmat Kiadó igazgatója és dr. Ferenczi Andrea, a könyv felelős szerkesztője beszélget. Részletek IDE kattintva.

Élethinta – Utazás a világtól önmagunkig és önmagunktól Istenig

Az Élethinta egy válogatáskötet Szikszai Szabolcs református lelkész Újragondoló írásaiból. „2010 szilveszterén indítottam el az Újragondoló blogot. Amikor tervezgetni kezdtem, hogy szeretnék a kereszténységről írni, úgy, ahogyan mások nem, az ismerőseim hitetlenkedve fogadták ötletemet, mondván, hogy úgysem érdekel senkit egy ilyen blog. Ahogy teltek az évek, kiderült, hogy nagyon is sok embert érdekel a kereszténység, ha az egy konkrét személy valós történetébe van ágyazva. A bejegyzéseket emberek tízezrei olvasták el, osztották meg − világnézeti és felekezeti háttértől függetlenül.”

A Facebook eseményről bővebben ITT, a könyvbemutatóról pedig ITT olvashattok.