Legyen nálatok is vándorbölcső!

Közösségek, civil szervezetek pályázhatnak a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom “VÁNDORBÖLCSŐ ÚTRA KEL” című pályázatára.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. január 09. Aipmilo

A Mozgalom alapításának öt éves évfordulója alkalmából az Ágymester Manufaktúra által felajánlott 5 új vándorbölcső közül egyet-egyet azon közösségek kaphatnak meg, akik a legjobb pályázatot adják be.


A pályázatunk célja, hogy segítsék helyi közösségek alakulását, ill. összefogását annak érdekében, hogy az öt parlamenti párt által aláírt nyilatkozatunk szellemében (http://www.haromkiralyfi.hu/otparti-nyilatkozat) támogassuk a családokat, a fiatalokat a gyermek vállalás terén, ill. ezzel összefüggő kérdésekben.

Pályázók köre:
Az együttműködni kívánó szervezetek vagy közösségek pályázhatnak, akik vállalják, hogy az elnyert vándorbölcsőt a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom hagyományaihoz híven – meghirdetéssel, sorsolással – újszülöttek családjaihoz eljuttatják.
Egyéb programjaikkal hozzájárulnak, hogy a „kívánt gyermekek megszülessenek”, segítik a gyermeket várókat, a fiatalokat, az ifjú házasokat és a gyermekbarát szemléletet terjesztik.
Újonnan alakuló szervezetek vagy közösségek pályázatát is szívesen fogadjuk.

Pályázat beküldése:
A Pályázati űrlap kitöltésével lehetséges. 
Az Űrlapot a 
palyazat [at] haromkiralyfi [dot] hu email címre elküldött regisztrációval kapják meg a jelentkezők.

Beküldési határidő: 2015. január 31.
Eredményhirdetés: 2015. február 12. (ünnepélyes keretek között)

Részletes pályázati kiírás:

http://haromkiralyfi.hu/vandorbolcso-palyazat

Kép előnézete