Mackófesztivál, hócsata és különleges esküvő a hétvégén

Idén lesz az esküvőd, de még nincs ötleted?  Egyedül vagy, de te inkább egy macival ismerkednél? Hiába esett a hó nem elég egy havas bulihoz? Ne aggódj, mindenre van ötletünk. Íme, az eheti programajánló.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
szórakozás
2015. január 30. Csontos Dóra

Idén lesz az esküvőd, de még nincs ötleted?  Egyedül vagy, de te inkább egy macival ismerkednél? Hiába esett a hó nem elég egy havas bulihoz? Ne aggódj, mindenre van ötletünk. Íme, az eheti programajánló.


Legyen hó! – Plusz síléc és jó hangulat

Újra kezdetét vette a Hófesztivál a Mátraszentistváni Síparkban. Ezen a fesztiválon kicsik és nagyok, kamaszok és felnőttek is megtalálják a számukra tökéletes programot. A szervezők készülnek koncertekkel és gyerekműsorokkal is. Ebben a három napban sétálhatunk a varázs sétányon, kürtöskalácsot majszolgathatunk és játszhatunk a hóban is.

Helyszín: Mátraszentistváni Sípark, január 29-31

Készen állsz a tízóraira egy szíriai barnamedvével?

Január 31-én kezdetét veszi a Mackófesztivál a Fővárosi Növény- és Állatkertben. A programok közt lesz bábszínház, közös cseresznyézés a kispanda kifutónál, mézkóstoló és bújócska is. Vállalkozó kedvűek pedig örökbe is fogadhatnak. Ki ne szeretne egy saját, hatalmas mackó tulajdonosa lenni, nem igaz? És a legjobb az egészben: “brummogó bocsok számára a belépés 14 éves korig díjtalan.”

Helyszín: Fővárosi Növény- és Állatkert, Január 31 – Feburár 2

Álomból valóság – esküvő mindenekfelett

Kijelöltétek az időpontot a nagy napra de még hiányzik pár kellék? Szép ruhát szeretnél, de nincs kedved végig látogatni az összes belvárosi üzletet? Csak tervezitek a nagy napot és szeretnétek ötleteket gyűjteni? A hétvégén mindenre lesz lehetőségetek az Esküvői kiállításon.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna (Budapest, XIV. Stefánia út 2.) A rendezvény szombaton 10-19-ig, vasárnap 10-18-ig látogatható.

Kosztümös kiállítás

A bútörtörténeti kiállítást a szervezők úgy igyekeznek közelebb hozni a gyerkőcökhöz, hogy a saját ruhájára mindenki felveheti a különböző történelmi korokra jellemző kosztümöket. A gyerekek megidézhetik a gótikától egészen biedermeiering tartó törénelmi korszak divatját. Szelfit készíteni ér! 

Helyszín: Nagytétényi kastélymúzeum (1225, Budapest, Kastálypark u. 9-11). A kosztümös kiállítás szombatonként 11-kor kezdődik.