Magyar siker a gyermektévék versenyében

Magyar médiasiker született Velencében. A magyar közszolgálati média M2 tévécsatornája nyerte el az Eutelsat műhold-üzemeltető nemzetközi cég első díját a gyerekcsatorna kategóriában.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. november 16. Szaurella

­­­­­­Magyar médiasiker született Velencében. A magyar közszolgálati média M2 tévécsatornája nyerte el az Eutelsat műhold-üzemeltető nemzetközi cég első díját a gyerekcsatorna kategóriában.


Az Európában, Afrikában és a Közel-Keleten vezető műhold-üzemeltető szerepet betöltő Eutelsat minden évben megrendezi a tematikus tévécsatornák versenyét, amelyre ezúttal az észak-olaszországi városban került sor. A Duna TV korábban már több díjat is elnyert ezekben a versenyekben. A díjak odaítéléséről az Eutelsat által felállított független szakmai zsűrik döntenek.
 

“Boldogok vagyunk, hogy ebben a rangos mezőnyben nagyra értékelték azt a munkát, amelyet egy év alatt végeztünk el, és külön köszönet a gyerekeknek, a nézőinknek, akik mellénk álltak, s persze az alkotóknak, akiknek a munkái megmutatják mindazt, ami szép és értékes a televíziózásban: a barátságot, a szeretetet. Ez a csatorna bebizonyította, hogy igenis lehet erőszakmentes, értékes tartalommal a bulvárdivat idején is értéket teremteni” – nyilatkozta Horváth Vanda, a csatorna főszerkesztője.