Már készülsz, hogy a gyerekkel kempingezz? Ezeket szerezd be!

Bár még néhol fagy, de a mi kis családunkban már annyira túlteng a "ki a természetbe, de gyorsan"-érzés, hogy már előre elkezdtük tervezgetni, hogy ha jó idő lesz, hol és merre és miként figunk sátrazni. A gyerekek teljesen bepörögtek. Az alábbi dologkat nem árt beszerezni, ha hasonló cipőben jártok.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
kirándulás
2015. március 13. Paulik András

Bár még néhol fagy, de a mi kis családunkban már annyira túlteng a “ki a természetbe, de gyorsan”-érzés, hogy már előre elkezdtük tervezgetni, hogy ha jó idő lesz, hol és merre és miként figunk sátrazni. A gyerekek teljesen bepörögtek. Az alábbi dologkat nem árt beszerezni, ha hasonló cipőben jártok.


Teljesen oda meg vissza lesznek a srácaid, ha veszel nekik ilyen gyerek kempingezős felszerelést. Kicsiben ő is csinálhatja, amit te nagyban:

A hosszú (és a kicsiknek néha kicsit félelmetes) éjszakák nehézségein segíthet át a világítós kütyük hadrendbe állítása. Filléres dolgok, de ha előrelátó vagy, nagy hasznukat veheted:

Ma már rengeteg csillagászati applikációt tudsz letölteni a mobilodra, amely csillagfényes estéken remekül használható laikusoknak is. Műholdakat lehet keresni vele, csillagokat, bolygókat beazonosítani, stb.

Ha kicsi a babád, nagyon odafigyelve válaszd ki a hálózsákját – amely a többieknek is szükséges felszerelés:

Készülj fel az esős időre is! Legyen nálatok legalább egy óriási esernyő, amely alá nyugodtan kiültetheted a gyerkőcöket, hogy ne a sátorban kelljen kibekkelni a jó időt:

Körültekintően állítsd össze az egészségügyi csomagotokat. Csípésre, allergiára, napágésre, kisebb sérölések ellátására mindenképpen készülj fel!

Ha elég kreatívak vagytok, készíthettek ilyen képes növénygyűjtő tasakot a gyerekeknek, amelyen látható, hogy mit kell összegyűjteniük, hogy teljesítsék a “feladatot”:

Gondoskodj rendszeres és hatékony kézmosási lehetőségről még nomád körülmények között is!

Ki ne felejtsük, a jól összerakott családi sátor lehet az egyik alapja egy jó kis kiruccanásnak:

Ne feledd, hogy a természetben a földön feküdni más, mint az otthoni ágyban! Mindenkinek legyen valami polifoam vagy szivacs a fekhelye alatt!

(via)